Sam svoj majstor

Makeover kupaonice s minimalnim budžetom: Sve što trebate za potpuno novi izgled je ovo

 Daniele Federico Melilli of Stag Pads
Ako vam se nove pločice u kupaoni čine kao prevelika investicija, rješenje potražite u ovom članku

Preuređenje ove kupaonice trajalo sveukupno šest sati, koliko je trebalo da se temeljito očiste pločice, fuge te postave naljepnice na pločice i ormarić. Nakon toga je zamijenjeno ogledalo i montirana nova pipa.

image
Daniele Federico Melilli of Stag Pads

Ova kupaonica se nalazi u jednom unajmljenom stanu u Berlinu. Vlasnik kupaonice htio je osvježiti izgled svoje kupaonice. Budući da se nalazi u unajmljenom stanu, nije dobio odobrenje niti financije za zamjenu pločica. Međutim, snašao se na odličan, jednostavan i povoljan način. Nabavio je samoljepljive folije, novi ormarić iz Ikee i novo ogledalo s crnim okvirom. Za slavinu je uzeo crnu mat boju za metal u spreju.

image
Daniele Federico Melilli of Stag Pads

Prvo je bilo potrebno temeljito očistiti pločice i fuge. Vlasnik je odlučio dio pločica ostaviti originalno bijelima, a tek je na razini ispod ogledala započeo s lijepljenjem dva reda narančaste folije iz Loko Loko web trgovine i ostatak s folijom crno bijelog geometrijskog uzorka. Ormarić za umivaonik na posljetku je oblijepio folijom terazzo uzorka iz Loko Loko web trgovine, a cijelu priču zaokružio je bojenjem stropa u sivu boju. Kao rezultat dobio je u potpnunosti novi izgled i stil svoje kupaonice, a cijeli ga je projekt u konačnici stajao oko 2.000,00 kuna.

Za makeover kupaonice vlasnik je koristio:

• crnu mat boju u spreju za slavinu
• sivu boju za strop
• samoljepljivu foliju za pločice
• samoljepljivu foliju za ormarić
• ormarić
• novo ogledalo

POGLEDAJTE KAKO SE POSTAVLJAJU NALJEPNICE NA PLOČICE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2022 03:40