prije i poslije

Mama otkriva kako je sama okrečila i promijenila pod: ‘Dosadni dnevni boravak pretvorila sam u moderan. Evo koliko sam točno potrošila‘

 Facebook/diyonabudgetofficial

Mama Emma Louise objasnila je kako je uz pomoć malih trikova i jeftinih proizvoda uspjela obnoviti svoju ‘staru i ružnu‘ dnevnu sobu i dati joj potpuno novi sjaj i izgled. Svoje majstorstvo "prije i poslije" podijelila je na Facebook grupi "Uradi sam".

image
Facebook/diyonabudgetofficial

- Slike prije i poslije pokazuju kako nešto staro i ružno možete učiniti novim i fantastičnim - započela je dajući savjete drugima. Otkrila je da je na bojanje dnevnog boravka potrošila samo 300 eura na krečenje dnevnog boravka, zidne obloge, ukrasni zid i popunjavanje rupa, piše Mondo.

image
Facebook/diyonabudgetofficial

Kada je riječ o podu, odlučila se za laminat koji ju je, otkrila je, koštao manje od 400 eura, a bio je dovoljan da ‘sredi‘ ostavu i hodnik. Također je upotrijebila jeftinu crnu boju u spreju za bojanje ugradnih zidnih svjetala, kao i vrata te kamina. Glavni zid ukrasila je samoljepljivim ogledalima, a cijeli prostor osvježila je uz pomoć zavjesa, tepiha i dekoracija.

image
Facebook/diyonabudgetofficial
image
Facebook/diyonabudgetofficial

- Male ideje za velike stvari. Potrebno je samo imati viziju, maštu i volju - zaključila je kreativna Emma Louise.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 12:07