Top dvanaest

Ako tražite inspiracije za uređenje vrta i balkona, ne tražite dalje. Ove su najbolje

 Adam Robinson Design
Najbolja vanjska područja dobro su osmišljena i stvaraju životni prostor koji je udoban

Bilo da imate dovoljno sreće da živite u toploj klimi u kojoj se život odvija na otvorenom tijekom cijele godine ili uživate u svom otvorenom prostoru samo nekoliko mjeseci u godini, nema ništa poput ugodnog uživanja pod zvijezdama u sanjivom dvorištu. Najbolja vanjska područja dobro su osmišljena i stvaraju životni prostor koji je udoban i u skladu s prirodom.

Za neke od najboljih nadahnuća za prostore na otvorenom koje smo ikada vidjeli, pogledajte ove prekrasne Instagram profile. Bez obzira kakvu vrstu otvorenog prostora imate, ovi će vam feedovi omogućiti da svaki sunčani dan provedete vani.

Ako ste vani iste minute kad se temperature zagriju, Yvonneina Instagram stranica @sixat21/ je za vas. Njezin stil uređenja sastoji se od reciklirane i štedljive robe, a njezina sposobnost da zauzme bilo koji prostor i učini ga domaćim i ugodnim očituje se na njezinim fotografijama. Njezin vrt i dvorišni prostori savršen su ambijent za jelo na otvorenom svake večeri.

Smješten izvan Toronta, dom Eve Mayrand savršen je spoj boho stila i modernog. Ne možemo se zasititi njezinog vanjskog prostora koje je rival bilo kojoj unutarnjoj dnevnoj sobi. Slijedite je na IG @everyday_eve_ ako volite minimalistički moderan dekor i želite inspiraciju za svoj makeover na otvorenom.

Susanneina stranica @s.u.s.a.p ispunjena je prekrasnim idejama dizajna na otvorenom za doslovno svaki dvorišni prostor. Od ugodnih šatora na otvorenom savršenih za noćne sastanke do divnih balkona, njezin je Instagram račun obavezan za svakoga tko voli život na otvorenom.

Ako volite prostore nadahnute Kalifornijom, svidjet će vam se Christinin Instagram račun @meneses75. Njezin boho dom ispunjen je prekrasnim teksturama i sunčanim prostorima, a za njezine vanjske prostore bismo umrli. Od ovog ljupkog kutka za viseću mrežu do prekrasnih životnih prostora nadahnutih Marokom, njezin je račun jednostavno genijalan.

Ako volite odvažne, tropske boje i dekor koji podiže raspoloženje, svidjet će vam se Instagram stranica Rachel Moriarty @rachelmoriartyinteriors. Njezin je dizajn ispunjen prekrasnim bojama i uzorcima, a mnogi njezini prostori odlikuju se prekrasnim vanjskim dizajnom savršenim za vašu ljetnu inspiraciju.

Adam Robinson Design dizajner je krajolika i vanjski dekorater, a njegova Instagram stranica @adamrobinsondesign puna je prekrasnih vanjskih prostora koje ćete poželjeti kopirati odmah..Od zavidnog uređenja okoliša do prekrasnih dvorišta i otvorenih terasa, njegova je stranica izvrsna za pratiti za sve koji vole moderan dizajn na otvorenom.

Daigh Rick @daighrick.la je još jedan krajobrazni arhitekt koji je savršen za svakoga tko želi pronaći inspiraciju za vrhunski vanjski prostor. Njegov je rad sofisticiran i moderan, a dizajnerska rješenja istaknuti na njegovom Instagram računu umjetnička su djela koliko i vanjski prostori.

Trendi bazen, prekrasne nadstrešnice i dnevni boravak. Kuća Rachel Serene @serene.and.co na Floridi prekrasna je iznutra i izvana, ali njezini vanjski prostori zaista su za zavidjeti, a još uvijek pristupačni. Volimo njezinu upotrebu šarenih paleta i otočkih tema u cijelom domu što odaje cjelogodišnju ljetnu atmosferu.

Tko kaže da stanovnici gradova ne mogu imati sjajne vanjske prostore? Rashida Banks @rashida.banks dizajnerica je interijera sa sjedištem u Washingtonu, ali njezin vanjski prostor suparnik je bilo kojem prigradskom domom. Volimo ugodan, minimalistički dekor koji koristi u svom domu i na terasi za ugodan, prizemljen osjećaj.

Ako volite boho stil, svidjet će vam se stranica @heywanderer. Sa sjedištem u Nashvilleu, ovaj dizajnerski dvojac na svojoj stranica objavljuje pregršt prekrasnih umjetničkih vanjskih prostora nadahnutih bohoom. Od ovog skupa za odrasle do opuštajućih bazena s rezervoarima, ova je stranica izvrsna za sve one koji žele inspiraciju.

Saudah Saleem @saudahsaleeminteriors svoj dizajn naziva "vintage dušom s modernim preokretom" i ne možemo ih se nasititi. Na njezinoj Instagram stranici nalaze se i interijeri i eksterijeri, ali snimke vanjskih prostora koje dizajnira neke su od naših omiljenih. Sofisticirani su, šik i prepuni osobnosti.

Sa sjedištem u Perthu, Landscapes WA je tvrtka specijalizirana za vanjski dizajn. Njihov Instagram račun @landscapes_wa ispunjen je slikama na kojima se nalaze vanjski bar i popločano dvorište. Svi su njihovi dizajni jedinstveni i vrhunski. Ako planirate potpunu obnovu dvorišta, ovaj je račun prepun sanjarske inspiracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:51