BUNDEVE, LIŠĆE I PŠENICA

Najljepše jesenske dekoracije za vaš stol

 

Neovisno volite li organizirati velika druženja ili ne, vaš blagovaonski stol centar je zbivanja u vašem domu barem jednom tjedno, ako ne i češće. U ovom jesenskom periodu, kada je vrijeme sve tmurnije i sve nam je manje privlačno provoditi sate na otvorenom, posebno nam je stalo da naš dom zablista i pršti predivnim bojama jeseni. Jedan od odličnih načina kako unijeti malo veselja u prostor predstavlja postavljanje raskošnog jesenskog aranžmana na naš blagovaonski stol čime u tren oka možemo prostor učiniti posebnim. Sve što treba jest dati svojoj mašti na volju kako bismo stvorili divan ukras koji će oduševljavati sve ukućane. U nastavku pogledajte deset genijalnih ideja kako ukrasiti stol na kreativan i lijep način!

Foto: Tulipina.com

Male bundeve izdubite kako biste u njih mogli umetnuti svoje najdraže jesenje cvijeće te ih grupirajte na svom stolu za upečatljiv dekorativni detalj.

Foto: Little Green Notebook

Imate stablo jabuke koje je bogato rodilo i ne znate više što učiniti sa svim plodovima? Iskoristite ih umjesto držača za svijeće! Izdubite jabuke i u nastale utore smjestite mirisne lučice. Rasporedite ih duž svog stola kao šarmantan ukras.

Foto: Pretty Handy Girl

Imate u kući nekoliko starih svijećnjaka koji skupljaju prašinu u vašem ormariću? Iskoristite ih kao postolje za male bundeve! Obojite bundeve po želji te postavite u sredinu svog stola za upečatljiv dojam.

Foto: Inspired by Charm

Zamijenite svježe cvijeće osušenom pšenicom! Svojim efektnim izgledom stabljike pšenice svakako će privlačiti pozornost promatrača, pogotovo ako ih dodatno ukrasite šarenim koncem.

Foto: cherishedbliss.com

Ako ste se sjetili posušiti predivne ljetne cvjetove hortenzije sada je savršeni trenutak da ih iskoristite. Stilizirajte jesenske bundeve s ljetnim cvijećem za atraktivan ukras!

Foto: The Sunny Side Up

Svoj jesenski ukras možete grupirati na drvenom pladnju na koji ćete smjestiti jednostavnu prozirnu vazu u koju ćete utaknuti jesenske grane pune raznobojnog lišća. Okružite vazu malim bundevama i lijepim otpalim listovima.

Foto: kellyoshiro.com

Organizirate li jesensku zabavu i u potrazi ste za  lijepim ukrasom za svoj stol, ne morate tražiti dalje! Napunite drvenu zdjelu japanskim jabukama divne narančaste boje, a svoj aranžman doradite sivkasto-zelenim lišćem i grančicama paskvice za wow efekt.

 

Foto: Town'n'Country Living

Rustikalni ukras za stol možete stvoriti za manje od pet minuta od jednostavne drvene daske na koju ćete poslagati male bundeve i dodatno ju ukrasiti kestenjem i žirovima.

Foto: Julie Blanner

Nemojte zaboraviti i na češere koji će unijeti teksturu u vaš aranžman. Ostali elementi neka vam budu mirisne svijeće koje ćete okružiti zelenim grančicama i narančaste mandarine za dozu boje.

Foto: Cassie Bustamante

Odrežite par razlistanih grana s raznobojnim lišćem i smjestite ih u duboki vrč na stolu bez previše stiliziranja. Ovaj će ukras predstavljati djelić neobuzdane prirode u vašem domu.

Izvor: Purewow

Izdvajamo

Iz drugih medija