UVIJEK POPULARAN DETALJ U DOMU

Najljepše kupaonice s ciglenim zidovima

Donosimo vam najljepše kupaonice u kojima prevledavaju cigleni zidovi!

Zidovi od opeke savršeni su za dekoriranje životnog prostora, unose industrijski dodir u svaki interijer te ga tako čine mnogo ugodnijim te toplijim. Upravo zbog toga, nimalo ne čudi što veći broj ljudi i dalje odabire cigleni zid u svojim kupaonicama.

Opeka kao dekorativna obloga u interijeru danas i dalje predstavlja savršenu kombinaciju starog i novog, tradicionalnog i modernog stila. Ono po čemu je posebno zanimljiva jesu njezina boja i tekstura, ali i funkcija. Bez problema ju možete kombinirati s različitim bojama i materijalima. Kako bismo vas inspirirali da se i sami odlučite za cigleni zid u kupaonici, donosimo vam najljepše primjere koji su nas oduševili već na prvi pogled.

Elegantna kupaonica u bijeloj boji i s predivnim kontrastnim dodirima - zidom od crvene opeke koja privlači poglede.

Tamna minimalistička kupaonica s mramornim pločicama i zidom od tamnocrvene cigle koja cijeloj prostoriji daje određenu teksturu.

Minimalistička kupaonica s ciglenim zidovima, uređena u uvijek dobitnoj kombinaciji bijelih i sivih elemenata te ormarića.

Tamna kupaonica sa zidom od crvene opeke i tamnim drvenim ormarićima. Dodatni plus su i multifunkcionalne ugradbene police.

Minimalistička kupaonica u sivoj boji i sa zidom od cigle koji prostoru daje određenu dozu karaktera.

Kombinacija opeke na zidu i ukrasnih biljaka u teglama čini ovu kupaonicu privlačnim i ugodnim mjestom za boravak.

Divne kombinacije različitih boja i tekstura u ovoj kupaonici sa ciglenim zidom naprosto ostavljaju bez daha!

Neutralna i suvremena kupaonica s tek jednim zidom od opeke koji izgleda apsolutno savršeno u kombinaciji s bijelim, klasičnim keramičkim pločicama pored toaleta.

Ova nas je kupaonica posebno oduševila, kako svojim vrlo neobičnim umivaonikom, tako i lijepim odvojenim kutkom za šminkanje.

U nastavku pogledajte još izvrsnih primjera!

Izvor: DigsDigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 19:56