Nova Etno Motiv kolekcija

Najljepši etno detalji za interijer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Etno je trend koji je posljednih godina zavladao svijetom pa tako i našim prostorima, a mala zagrebačka tvrtka Etno Motiv pravi je primjer kako tradicionalne hrvatske tkanine možemo uklopiti u svakodnevni život i moderne interijere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Želite li svoj prostor oplemeniti detaljima uistinu posebnog dizajna, možete odabrati stolnjake, nadstolnjake i ukrasne jastučnice u različitim uzorcima i trendi bojama. Kad se govori o tradicionalnim tkaninama iz svih dijelova Hrvatske, najčešći odabir je crvena boja, ali za moderniji izgled koji će pratiti uređenje vašeg doma, kao novitet iz  Etno Motiv radionice stižu boje prikladne za sve vrste interijera: siva, bijela, petrolej, maslinasta te boja koju najavljuju kao apsolutni hit ove jeseni – bordo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osim uređenja vlastitog životnog prostora, bilo koji od ovih artikala može biti savršen i jedinstven poklon za vaše najdraže ili važnog poslovnog partnera. Također, stolnjaci Etno Motiva ukrašavaju i brojne restorane, pa se nemojte iznenaditi ako u nekom restoranu diljem Hrvatske ugledate neki od ovih poznatih motiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Važno je naglasiti da su sve tkanine dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, što je danas velika rijetkost, te zbog toga imaju još veću vrijednost. Sve informacije možete dobiti na službenoj stranici ili Facebook stranici Etno Motiva.

Izdvajamo

Iz drugih medija