INOVATIVNA I JEFTINA ZAŠTITA

Najnoviji zaklon od sunca za bezbrižno uživanje na plaži

Zaboravite na masivne suncobrane za plažu koje je često preteško nositi i nisu praktični! Naime, sada postoji mnogo prikladnije i jednostavnije rješenje za zaštitu od sunca na ljetovanju, a evo o čemu je točno riječ

Jeste li već čuli za Shader? Ovaj novi inovativan proizvod dizajniran je kako bi vas zaštitio od sunca i visokih temperatura dok vi bezbrižno uživate na plaži. Možete ga prilagoditi svojim potrebama, odnosno prekriti samo lice ili veći dio tijela. Shader može potpuno prekriti vaše lice te vas tako zaštititi od štetnih UV zraka, ali vam istovremeno daje određenu dozu privatnosti na prepunoj plaži.

Međutim, to nije sve. Ovaj praktičan proizvod također vas štiti od eventualne kiše ili jakog vjetra, a sadrži i stabilno postolje za vaše grickalice i osvježavajuća pića bez kojih se na plaži jednostavno ne može.

Shader će u potpunosti promijeniti vaše iskustvo na plaži pritom vam pružajući apsolutno sve što trebate za maksimalno uživanje na vašem ljetovanju.

Tu je i mali ventilator koji će vas dodatno rashladiti od nepodnošljivih vrućina, a ono što je još jedna od mnogih prednosti ove inovacije jest to što ima solarno napajanje s punjačem. Shader možete naručiti na stranici Amazona po cijeni od 39,99 dolara, odnosno 265,90 kuna.

Foto: Amazon.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:07