OVO GOSTI OBOŽAVAJU

Nautički stil savršena je opcija za iznajmljivače apartmana na moru

 

Ako ste na učlanjeni na Facebook grupe u kojima se traže i nude apartmani za ljetovanje u na našoj obali, ovih ste dana mogli vidjeti mnoštvo objava u kojima potencijalni gosti navode koliko su spremni platiti za jedno noćenje. Često su dodavali rečenicu "za dobar apartman spremni smo platiti više".

Osim funkcionalnog prostora, blizine mora, terase i pogleda koji oduzima dah - gostima je izuzetno važno, posebno onima koji imaju obitelji, da se u apartmanu osjećaju kao kod kuće. Ili kao na moru. Gosti obožavaju kada apartman mogu doživjeti i vizualnim osjetilima jer se tada osjećaju ugodnije.

Osim toga, možete biti sigurni da će danas, u vrijeme društvenih mreža i instant poruka, ubrzo nakon ulaska u vaš apartaman slikati i snimati ono što vide te poslati svojim prijateljima. Stoga nije loše potruditi se da apartman izgleda besprijekorno, i to ne samo čisto, nego i sređeno.

Prednost nautičkog stila u interijeru je ta što upravo ugođaj koji stvarate njime možete kreirati pomoću dekorativnih predmeta morske tematike. Ako svom interijeru dodate motive morskih zvijezda, sidra, jedrenjaka ili školjki već ste unijeli dašak opuštajućeg i morskog. Osim toga, nijanse plave boje, bijela i prugice su također poželjan izbor.

Stoga vam u nastavku donosimo malo dekorativne morske inspiracije!

Ako vas zanima još malo o ovom stilu uređenja, dodatnu inspiraciju za uređenje potrežite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:15