KUPAONICE UREĐENE SA STILOM

Neodoljive plave kupaonice

 

Plava je vrlo popularna boja za dekoriranje doma i često se koristi u kupaonicama jer simbolizira vodu. Osim toga, plava je vrlo smirujuća i opuštajuća, a kupaonica je mjesto gdje to svakako želimo. Sigurni smo da ste svi vidjeli puno plave boje u kupaonicama i ako ste u potrazi za cool plavim inspiracijama, evo nekoliko izvrsnih ideja.

PLAVI ZID ZA KUPAONICU

Vjerojatno prva stvar koja vam padne na pamet je ukrašavanje zida plavom bojom. No, prije svega, trebate se odlučiti koju nijansu plave boje želite!?! Mornarskoplava je klasik i odgovara svakom stilu uređenja, ali će nekima možda biti previše mračna. Blijeda i svijetloplava izvrsne su za stvaranje opuštajuće atmosfere i idealne su za kupaonice na moru, dok će svijetli tirkiz i plavi akcenti oživjet prostor. Zidove možete naglasiti pločicama, tapetama i raznim pločama, sve ovisi o stilu i izgledu koji želite. Samo nemojte pretjerivati, ne trebaju svi zidovi biti iste boje. Naglasite dio zida ili istaknite tuš, ili umivaonik.

PLAVI NAMJEŠTAJ I RASVJETA ZA KUPAONICU

Ako želite radikalnu promjenu, obojite namještaj koji već imate u nijansu koja vam se najviše sviđa. Tako nećete potrošiti puno novca, a kada vam boja dojadi, samo ju promijenite. Osvijetlite kupaonicu mjedenom, srebrnom ili bakrenom bojom kako bi izgledao elegantnije. Plave kade i umivaonici također su dobrodošli ako se uklapaju u vaš stil, ali ne i one ispred plavog zida - izgledat će neukusno. Pogledajte još neke ideje u nastavku i nadahnite se zanimljivim primjerima.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:32