USKORO NAM STIŽE GLAMUR HOLLYWOODA!

OMEDELBAR, nova limitirana kolekcija iz Ikee

 

Jeste li se ikada zapitali kako bi naši domovi izgledali da nam nisu dostupni proizvodi iz skandinavskih zemalja? Lijepi predmeti kojima se okružujemo i koji svakodnevne životne trenutke čine još ljepšim postali su neizostavan dio naše svakodnevice. Od ispijanja jutarnjeg napitka iz omiljene šalice do nedjeljnog uživanja uz dobru knjigu u udobnoj fotelji, koja nam je postala jednako bitna kao najdraža večernja haljinica. Probuđena svijest o bitnosti dizajna u svakodnevnom životu, nikako nije zanemariva. Život je ljepši kada smo okruženi lijepim predmetima. Dakako, veliku je ulogu u tomu odigrala Ikea, koja nas neprestano iznenađuje novim kolekcijama i suradnjama s poznatim i manje poznatim mladim dizajnerima.

Nova kolekcija najavljena za ožujak 2018. godine još je jedna u nizu suradnji, a ovog je puta to Bea Åkerlund, modna aktivistica, kako samu sebe naziva. Njezin jedinstven osjećaj stila donosi potpuno novu energiju u Ikein dizajnerski svijet. Podrijetlom iz Stockholma, Bea Åkerlund s 14 se godina preselila u L.A . Kako to obično biva, njezin urođeni osjećaj za modu dovodi ju do pravih ljudi u pravo vrijeme. Rad sa zajednicom uspješnih redatelja i utjecajnih pojedinaca postavio je temelje u njezinu radu kao jedne od najpoznatijih kostimografkinja i stilista u svijetu filma, mode i glazbe.

Biti uspješan u svijetu mode traži ustrajan rad, a Bea je do sada surađivala s nekim od najvećih imena u glazbenoj industriji, a Madonna, Beyoncé, Lady Gaga i Rihanna samo su neka od njih.

Nova limitirana kolekcija nastala u suradnji Bee i Ikee naziva OMEDELBAR obuhvaća suštinu njezinog stila i estetike. Riječ je o liniji proizvoda inspiriranih Hollywoodom gdje se gotika i glamur susreću. Veliki stakleni šeširi, crveni jastuci u obliku usana, 3D printane ruke za nakit i lampa B - samo su neki od OMEDELBAR fantastičnih proizvoda koje potpisuje Bea.

U galeriji pogledajte sve proizvode OMEDELBAR kolekcije najavljene za ožujak 2018. godine!

Foto: IKEA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:21