ZA SVAKOGA PO NEŠTO

Pawsome ima neodoljiv proizvod za vašeg ljubimca u koji ćete se zaljubiti i vi

Woody Chill je novi proizvod domaćeg brenda PAWSOME koji će obožavati i ljubimci i njihovi vlasnici.

Anja, Katarina i Maja na ovogodišnjem su InDizajn festivalu predstavile prototip svog novog proizvoda kojem neće moći odoljeti ljubimci, a ni vlasnici. Proizvod su nazvale Woody Chill.

Pawsome na tržištu nudi rješenja za namještaj i interijerske dodatke u obliku "pet friendly" proizvoda. Proizvodi na našem tržištu obično "iskaču" iz interijera u koji ih uklopimo, a najčešće su to jastuci i košare za naše krznene ljubimce. Svojim idejama, ovaj zagrebački trio spaja ljudski i životnijski svijet u životnoj zajednici multifunkcionalnim namještajem.

Takav je i Woody Chill, ležaj za velike pse koji je zapravo namijenjen - svima.

- Woody Chill sastoji se od 2 dijela, drvenog krevetića i jastuka koji se dodatno može razdvojiti na jednostavan unutarnji jastuk i obodni naslon. Razdvajanje na djelove olakšava održavanje (jastučnice se skidaju i peru u perilici), ali i nudi različite mogućnosti korištenja. Naravno, kako se sve ručno izraduje po narudžbi i dimenzije se prilagođavaju ljubimcu. - opisuje trio iz Pawesomea svoj novi proizvod.



Također, ističu kako je svako osmišljavanje, izrada i projektiranje proizvoda popraćeno i stvaranjem divnih uspomena. Fotografije ležaja Woody Chill snimane su u domu Rukovih, kod Jana, Maje i male dalmatinke ptičarke Yolande, koja je odmah zauzela svoje mjesto na Woody Chillu, kao i Jan. Tako da dobre energije i zabave definitivno ne nedostaje.





- Naravno, naša avantura ide dalje, stalno radimo na novim proizvodima i preko divnih iskustava dobivamo nove ideje kako naše i vaše domove učiniti što boljim za dlakave članove obitelj. Jer kao što sam nadimak naše protagonistice Yolo kaže – samo jednom se živi. Zašto onda to jednom ne učiniti baš onako kako treba! - zaključuju cure iz Pawesomea.

Više proizvoda koje ćete obožavati i vi i vaši kućni ljubimci možete pronaći na njihovim mrežim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:17