MADE IN CROATIA

Pawsome, novi neodoljivi hrvatski brend za kućne ljubimce

 

Tri zagrebačke cure, dizajnirale su i plasirale seriju proizvoda namijenjenih kućnim ljubimcima, ali i ljubiteljima dobrog dizajna, koji je usto i domaći!

Anja, Katarina i Marina, inače građevinarka i dvije arhitektice odlučile su ponuditi tržištu novitet na polju namještaja i interijerskih dodataka, a to su "pet friendly" proizvodi. U njih ulaze noćni ormarići, komode, košare, sjenila, jastuci i marame.

"Pet friendly" namještaj i detalji

Proizvodi, koji su prije svega dizajnerski, lako se uklapaju u svaki dom, bez iznimke, a najbolje od svega je što uopće ne poručuju da se radi o nečemu za kućne ljubimce. To je najveći problem postojećih na tržištu; govore djevojke iz Pawsome tima. Htjele smo napraviti odmak od standardnih košara za mace i jastuka za peseke; da ti komadi u svakom domu ne "strše" već da su multifunkcionalni i uklapaju se u interijer.

Cure su se upoznale u jednom uredu gdje su skupa radile, poznanstvo se pretvorilo u prijateljstvo i sve ostalo je povijest! Za sada svaka radi, a Pawsome im predstavlja zajednički hobi i kako kažu, "to nam je hrana za dušu". Da ne bi rekli kako rade proizvode za životinje, a nemaju kućne ljubimce; Marina ima čak dvije mačke, a Katarina velikog psa. Bella i Norah, Marinino društvance, prvo je isprobalo MaraMICE, a Zita dan danas čeka veliki jastuk na koji bi joj stalo i nešto više od jedne šape; ali što je tu je, zlatna retriverica zasad ne odustaje!

Noćni ormarići, komode, jastuci, košare...komadi u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! Ako nećete vi, onda će vaš Rex, Zara ili Bonzo.

Prva kolekcija brand-a Pawsome se sastoji od ormarića i komoda izrađenih iz šperploče, medijapana ili OSB-a; jastuci i marame su od 100%-tnog pamuka, dok su IKO košare kartonske. Svaki komad osmišljen je od strane ovog kreativnog tima koji je uz pomoć stručnjaka pretočilo svoje ideju u stvarnost. U svojoj lepezi djevojke imaju sljedeće proizvode:

Woody Mallen- Malleni Woody lako se pretvara iz noćnog ormarića, mini komode ili pomoćnog stolića u mirni kutak kao stvoren za popodnevni odmor vašeg ljubimca.

Yastuk - Dizajnerski koloritni jastuci, bilo klasični ili plosnati, odlično će pristajati na vaš trosjed, stolac ili krevet. Periva jastučnica je od 100%-tnog pamuka. Imate li ljubimca ili ne, jastuci su apsolutno za svaki dom!

IKO - Košara za mace ili pak sjenilo za lampu, odlučite sami. Provjereno je da ga životinje naprosto obožavaju.

Woody Wellik - Unaprijeđena i dizajnirana verzija posude za WC, koja što izgledom, što mirisom, ne otkriva što se odvija unutar nje, a i zašto bi! Svi imaju pravo na malo privatnosti pa tako i naše mice mace.

MaraMICE/MaraPESI - Pamučne marame za životinje kako bi zablistale na subotnjoj kavi ili pak bile elegantne na popodnevnom spavancu.

Ručni rad, osmišljeno i proizvedeno u Hrvatskoj

Djevojke se mogu pohvaliti kako se svaki proizvod izrađuje ručno, što namještaj, što tekstilni ili kartonski proizvodi, te je svaki personaliziran i radi se po narudžbi. Sve komponente, također su proizvedene u Hrvatskoj, od zatvarača na jastuku, do šperploče na komodi. Stolariju izrađuje naš stolar Željko, a tekstil rade vrijedne tete šivalice iz malog obiteljskog obrta za dječju robu, Lollipop, navodi Anja. Završno se komadi dovršavaju kod jedne od cura doma i pakiraju za van.

Razveselite i vi svog ljubimca!

I naši mali četveronošci zaslužuju darak za blagdane? Zar ne? Razveselite ih (sebe:)) s nečim iz Pawsome kolekcije! Pawsome je za tu prigodu organizirao blagdansko snimanje na radost svih ljubitelja ovog adventskog raspoloženja, što su naše mekane manekenke i manekeni odlično popratili, a gdje vi također možete vidjeti što djevojke imaju za ponuditi.

Pawsome još nema vlastiti prostor ili dućan, ali svi zainteresirani mogu dio proizvoda vidjeti u Cat caffe-u u Kušlanovoj ulici ili salonu za uljepšavanje kućnih ljubimaca - Čuperak u Zagrebu, rekla nam je Marina.

Sve u svemu, najbolje je kontaktirati ih preko web stranice ili društvenih mreža Facebook i Instagram, gdje možete saznati sve o njima i njihovim proizvodima.

Pawsome is awsome!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:17