PRIJE & POSLIJE

Potpuni makeoveri kuhinja i kupaonica koji će vas ostaviti bez teksta

Obožavamo vidjeti potpune transformacije starih i trošnih prostora u nove i moderne. Donosimo vam zato 5 makeovera interijera koji su napravljeni od same nule i toliko dobro da neke prostore nećete niti prepoznati s prethodnih fotografija. Svi ovi interijeri samo su dokaz da bilo koju prostoriju možemo preurediti upravo po svom ukusu, i to do neprepoznatljivosti.

Hamers Kitchen
Prije: Kuhinja u zatvorenom prostoru
Hamers Kitchen
Poslije: Kuhinja u otvorenom tlocrtu
Mala kuhinja u stanu zatvorenog tlocrta

Stara verzija kuhinje nalazila se u zatvorenoj prostoriji, imala je tamne pločice koje su je činile još manjom i stari kuhinjski namještaj svjetlog drva. Dio zida na kojem su ulazna vrata je razbijen i proširen tako da sada tamo stoje francuska vrata koja vode u dnevni boravak. Tamne pločice zamijenjene su svijetlim laminatima, a stari namještaj zamijenjen je modernim bijelim kuhinjskim elementima koji kuhinju čine vizualno većom i prozračnom. Na sredini kuhinje savršeno je uklopljen šank s tri crvena visoka stolca.

idealhome.co.uk
Prije

idealhome.co.uk
Poslije

Razdvojene prostorije kupaonice i WC-a

Stari stanovi često su bili napravljeni s kadom u jednoj prostoriji, a WC školjkom u drugoj prostoriji. U ovom stanu razbijen je zid koji odjeljuje dvije takve prostorije, zamijenjene su pločice podovima te su skinute tapete i na njihovo mjesto stavljene velike bijele pločice. I tako je nastala velika prozračna kupaonica.

Brooker kitchen/idealhome.co.uk

Brooker kitchen/idealhome.co.uk

Kuhinja sa starim namještajem

Iako je fotografija malo mutna, možete vidjeti da se radi o starinskom trošnom namještaju. U ovoj su kuhinji u potpunosti zamijenjeni svi kuhinjski elementi, uključujući i blagovaonski stol te laminat na podovima. Veliki bojler zatvoren je u ormarić, a pored ormarića dodane su police s dekorativnim elementima kako bi se maknuo fokus s ormarića.

Lucy Houlton
Prije

Lucy Houlton
Poslije

Kupaonica s tepihom

Ova kupaonica na prvu zapravo i izgleda ne izgleda loše kao prethodni interijeri, međutim, tepih po cijelim prostoru nije niti praktičan, niti vizualno privlačan. Svi elementi u kuaponici zamijenjeni su tako da je dobila novi moderno rustikalni izgled kojim smo oduševljeni.

Chadwick/idealhome.co.uk
Prije

Chadwick/idealhome.co.uk
Poslije

Stara kupaonica

Ovoj je maloj kupaonici trebala potpuna transformacija. Stoga su svi stari elementi izbačeni van, uključujući i trošne daske na podu. Kada i WC školjka su razbijeni i. Na mjestu gdje je bila kada postavljeni su umivaonik i nova WC školjka, a ispod prozora je cijelom dužinom mjesto uzela predivna nova kada.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 16:56