NAJLJEPŠI KUHINJSKI INTERIJERI

Praktično i sa stilom - otvorene police u kuhinji

Ako razmišljate o renovaciji ili 'osvježavanju' svoje kuhinje, zašto ne biste razmislilii o postavljanju otvorenih polica?

Otvorene police u kuhinji savršeno su rješenje za skladištenje svih potrebnih stvari, ali i za istaknuti sve omiljene namirnice, začine ili neke druge kuhinjske potrepštine. Istovremeno praktične i stilski lijepe, otvorene police definitivno će oživjeti cijeli kuhinjski prostor. Za vas smo zato izdvojili najljepše kuhinje s otvorenim policama koje će vas oduševiti.

U ulozi polica u kuhinji mogu biti tek dvije ili tri drvene letve koje je moguće obojiti ili obložiti ukrasnim papirom.

Za otvorene police u kuhinji mogu vam poslužiti stari kredenac ili ormar za odjeću. Jednostavno im skinite vrata, obojite unutrašnjost polica te na njih postavite tanjure, šalice, posude i lonce.

Za što bolju organizaciju i uredan izgled u kuhinji, stvari podijelite po 'etažama'. Tako na jednu policu stavite samo čaše i šalice, na drugu tanjure, a na treću začine. Dajte mašti na volju, ne možete pogriješiti.

Ipak, postavljanje otvorenih polica u kuhinji donosi i neke dileme. Naprimjer, morate biti oprezni kako u prostoru ne biste stvorili dojam prenatrpanosti.

Isto tako, važno je da znate kako ćete otvorene police u kuhinji trebati nešto češće brisati od prašine i nakupljenih nečistoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:21