ZABRANJEN ULAZ RODITELJIMA

Razveselite svoje najmlađe originalnim skrovištem

 

Četiri veća drvena štapa, oko pet metara tkanine, uže, lampice i jastučići - upravo je to sve što je potrebno za izraditi najuzbudljivije skrovište na svijetu za vaše mališane. Za izradu šatora potrebno vam je malo vremena i volje te netko tko zna koristiti bušilicu.

Kako napraviti šator?

Prvo izbušite rupe na sva četiri drvena štapa, zatim ih pričvrsite sa užetom. Nakon toga postavite tkaninu oko cijelog šatora, i također je pričvrstite užetom za vrh štapova. Možete je postavljati tako da šator samo "omotate" tkaninom i pričvrstite za vrh, a možete pričvršćivati dio po dio tkanine između štapova pomoću ljepila ili šivanjem. Unutrašnjost ukrasite jastučićima, lampicama i igračkama. Detaljnije upute kako izraditi šator za svoje mališane možete pronaći ovdje.

Kako se odlučiti za materijale i izgled šatora?

Kako biste što više uštedjeli, najbolje je da koristite sve što već imate doma, osim ako baš želite stilski uklopiti šator u dječju sobu. Također, pripazite da se radi o izdržljivim materijalima kako se ne bi počeli raspadati nakon nekog vremena. Primjerice, dobra ideja mogu biti i stare plahte koje ćete dopustiti vašim mališanima da ih oslikaju po želji.

Kako bismo vam olakšali odabir i malo vas inspirirali, u nastavku vam donosimo primjere ovih simpatičnih dječjih skrovišta.

Izvor: housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:51