NOVI BROJ NA KIOSCIMA

SAMO DANAS (nedjelja, 18.11.) na kioscima uz Jutarnji list potražite novi broj magazina Dom&Dizajn

Samo sutra (nedjelja, 18. 11.) uz Jutarnji list potražite vašu omiljenu tiskovinu o svijetu dizajna, arhitekture i kvalitetne kulture stanovanja.

Stigao je trenutak koji smo svi željno iščekivali! Odabrani su najljepša kuća i apartman za najam prema izboru žirija i čitatelja magazina Dom&Dizajn. Sve laureate saznat ćete u sutrašnjem izdanju magazina Dom&Dizajn.

Čestitamo pobjednicima!


Osim pobjednika donosimo vam i brojne druge zanimljive teme, od kojih je najveća naša ovomjesečna tema broja: walk in ormari. Iako postoji gotovo otkako postoje suvremeni interijeri, njegova popularnost krenula je otprilike početkom dvijetisućitih.

Od dana kad smo ugledali onaj mali kaotični walk-in u Carrienu podstanarskom stanu, stvar je počela uzimati maha. Upravo ta tiha patnja mnogih bila je inspiracija da se podrobnije pozabavimo ovom temom. U tome su nam pomogli naši stručni suradnici, arhitektica Željka Pavlinović iz arhitektonskog ureda Zetho d.o.o. i dizajner interijera iz studija za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, Boran Petljak.

Ponovno vam otvaramo vrata najljepših domaćih interijera, a kuća u Istri, čije uređenje potpisuje Studio Franić Šekoranja, sigurni smo, ostavit će vas bez teksta zbog svoje ljepote. Tu je i moderna kuća u blizini Maksimira u Zagrebu arhitekta Nine Virana. Vodimo vas i u najbolje uređenu ljekarnu u metropoli čije arhitektonsko rješenje potpisuje arhitekt Robert Križnjak.

Također, upoznat ćete Anu Rapljenović iz domaćeg brenda Juja. Ana izrađuje prekrasne ljuljačke za djecu i odrasle čiji dizajn vam predstavljamo na stranicama našeg magazina. Naravno, doznat ćete i koji su hit komadi u domaćim trgovinama, dobiti inspiraciju za “uradi sam” projekt i dobiti pregršt inspiracija za uređenje svojih domova.

Pišite nam na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite na Instagramu @domidizajn i lajkajte na Facebooku D&D - Dom i Dizajn.

Čitamo se sutra, 18. studenoga, uz Nedjeljni Jutarnji! Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:53