IKEA STOCKHOLM 2017

Sofa koju obožavamo

 

Ako ste u potrazi za novom sofom modernog izgleda, zašto ne biste razmotrili Ikeinu Stockholm sofu? Udobna, moderna i kvalitetna, ova je sofa postala prava ikona stila, a od prošle je godine dostupna u predivnom baršunu. Ovisno o veličini vaše dnevne sobe, odabrati možete dvosjed ili trosjed, a dolazi u nizu različitih boja i materijala - od kože do baršuna,

Za sve koji žele bezvremenski komad za svoj dnevni boravak s kožnim modelom zasigurno neće pogriješiti. Osim što je totalno cool komad namještaja, lako se uklapa u svaki stil uređenja - industrijski, moderni, skandinavski, vintage, art deco i mnoge druge. Osim toga, Stockholm sofa u smeđoj boji unijeti će dozu elegancije, a kože će zbog svoje meke zrnaste strukture, tijekom vremena poprima patinu i postati mekanija i tamnija.

Želite lii više sofisticirani izgled, razmotrite mekan i ugodan baršun, koje je trenutno top trend u uređenju interijera. Stockholm sofa izrađena od baršuna dolazi u smaragdnozelenoj, narančastoj, sivoj i mornarskoplavoj boji, a unijeti će u vašu dnevnu sobu kolorističku razigranost, što je izvrsno rješenje za monokromatske, sumorne, neutralne ili nedefinirane interijere.

Izvor: www.digsdigs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 02:09