TOP TRENDOVI

Trendovi u uređenju dnevnog boravka

2019. je stigla i ako razmišljate o nekim interijerskim renovacijama ove godine, ovaj će vam mali pregled biti vrlo koristan! Na našim smo stranicama već pisali o kuhinjskim trendovima i bojama koje će obilježiti 2019. godinu, a danas ćemo se usredotočiti na dnevni boravak. Ovo su 4 vruća trenda koja će vladati u dnevnim boravcima u 2019. godini

Ako ste i vi među onima koji planiraju napraviti neke novosti u dnevnom boravku, ili jednostavno kupujete novi komad namještaja, za vas smo doznali sve što trebate znati o modi u svijetu dnevnih boravaka. Koji su hit materijali i boje, što je popularno, kakav je namještaj u trendu...

Etno uzorci

Popularnost etno uzoraka dolazi i prolazi, a 2019. godini će doživjeti svoj uspon. Izvrsna je stvar kod ovih motiva da pristaju u različitim interijerima, pa čak i minimalističkim. Da bi ste uključili ovaj trend u svoj dom ne trebate pretjerivati, dovoljan je jedan upečatljiv detalj kako bi se vaša dnevna soba preobrazila, a može to biti tepih ili jastuk.

Zakrivljeni namještaj

Zakrivljeni namještaj izgleda vrlo privlačno i profinjeno, a ove godine je i trendi. Sofe, fotelje, stolovi, konzole - svi su dostupni u zakrivljenim oblicima i svijetlim bojama. Riječ je o pravom osvježenju nakon dugogodišnje vladavine oštrih kutnih rubova.

Ekološki prihvatljiv namještaj

Koncept održivosti i dalje je vrlo prisutan, a uključuje namještaj izrađen od recikliranih materijala ili održivo proizvedene proizvode, kada god je to moguće. Raspon stilskih predmeta izrađenih na ekološko prihvatljiv način u svim kućnim segmentima raste, što ih čini vrlo dostupnim.

Baršun

Baršun koji je ušao u naše domove prije više od godinu dana još uvijek je najpoželjniji materijal za tapeciranje namještaja i materijal je broj jedan u uređenju interijera čija nas ljepota svakodnevno oduševljava u brojnim domovima koje vam prezentiramo kroz naša tiskana i web izdanja. Baršun je, slažu se poznati svjetski dizajneri interijera, materijal koji će nas sa stilom grijati, a najčešće dolazi u obliku lijepih sofa, fotelja, stolaca, okvira kreveta i jastuka. Klasičan, a tako bogat i raskošan, u vaš životni prostor baršun unosi dašak elegancije i profinjenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 22:53