Neka vam interijer zablista!

Trendovi uređenja koji će vladati u 2019. godini

5 najboljih trendova za uređenje doma uočenih na Pinterestu

Pažnja, pažnja, ljubitelji dizajna. Nova se godina službeno približava, a s njom dolazi i želja za osvježenjem prostora u kojem živimo. Popularni Pinterest jedna od najvećih banka inspiracija kada želimo istražiti, sanjati i u svoj život udahnuti nove inspirativne ideje, već raspolaže s informacijama o novim trendovima za 2019. godinu o kojima možete sve saznati u nastavku i neka vam interijer zablista poput Nove godine koja nas očekuje!

1. Odmor i ratan

Luksuz resorta i spa vladat će u kupaonicama 2019. godine, baš poput namještaja od ratana u vrtu i balkonu ljeti. Dakle, ako odaberete detalje za svoj dom koji podsjećaju na ljeto, sunce i odmor, apsolutno nećete pogriješiti.

2. Metal mix

Korištenje metalnih tonova u uređenju nije nikakva novost, a posljednjih su godina osobito popularni bakar, mesing i srebro. Ako već posjedujete predmete izrađene od navedenih metala, ne morate brinuti, jedino što trebate jest lijepo iskombinirati njihove različite tonove.

3. Teraco

Teraco je bio veliki trend 70-ih godina prošlog stoljeće i već se prošle godine polagano vratio u interijere i eksterijere. Ovaj dugo godina zanemarivan materijal prema Pinterestu ponovno će vladati, a mi mu se od srca radujemo.

4. Peti zid

Uz uobičajeno osvježenje zidova u domu, u 2018. godini ukrašavanje stropa uzorcima, bojama ili teksturama novost je za koju će se mnogi odlučiti.

5. Boja kadulje

I u 2019. godini najpoželjnija boje je nježna sivozelena boja (eng. salvia), točnije boja kadulje. Salvia ima savršen ton koji omekšati svjetlost interijera i izvrsno pristaje uz popularnu sivu paletu.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:24