DAIKIN ALTHERMA

Uključite se i osvojite vrijednu Daikin Altherma dizalicu topline i uštedite na grijanju već ove zime!

Daikin, vodeći svjetski proizvođač opreme za grijanje, hlađenje, ventilaciju i tehničko hlađenje slavi deset godina svoje Daikin Altherma dizalice topline i tim povodom nagrađuje čitatelje Jutarnjeg lista! Zato vas pozivamo da sudjelujete u nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti jednu Daikin Altherma dizalicu, njezinu besplatnu ugradnju i trogodišnji servis! Ovu vrijednu nagradu dobit će najzanimljiviji i najizazovniji projekt ugradnje koji će odabrati stručni žiri pa svoje prijave šaljite putem upitnika koji se nalazi na dnu članka.

Tvrtka Daikin ima već 50 godina iskustva s proizvodnjom dizalica topline, a najnovijom tehnologijom koja je dio svakog njihovog proizvoda svojim korisnicima jamči jednostavnost korištenja i pouzdanost rada u svim klimatskim uvjetima u Hrvatskoj i to s čak tri godine garancije! Bez obzira na to živite li u kući ili stanu, novom objektu ili obnavljate postojeći - dizalica topline je rješenje koje se lako može uklopiti u vaš prostor. Niskotemperaturna Daikin Altherma dizalica topline proizvodi toplu vodu do maksimalno 55°C i može se priključiti na sve vrste ogrjevnih tijela. Osim mogućnosti grijanja prostora i pripreme potrošne tople vode, dizalica topline može imati i funkciju hlađenja. Sve što trebate imati je priključak električne energije jer je to jedini energent koji dizalica topline koristi.

U usporedbi s tradicionalnim rješenjima za grijanje baziranima na fosilnim gorivima, dizalica topline štedi vaš novac i to u omjerima od čak 35 do 50 posto. Daikin Altherma ne samo da je ekološki osviješteno moderno rješenje koje koristi obnovljivi izvor energije – okolni zrak, nego je i kompaktno rješenje budući da je za veliku većinu instalacija potreban svega 1m² vašeg prostora kako bi se uređaj smjestio i pustio u pogon.

Niste sigurni što su to dizalice topline? Suočeni sa sve očitijim pokazateljima da svojim djelovanjem ozbiljno narušavamo prirodnu ravnotežu u okolišu koji nas okružuje sve predanije tražimo rješenja koja nam omogućuju da koristimo obnovljive izvore energije. Osim kvalitetnom izolacijom, uštedu novca i energije možemo ostvariti i ugradnjom dizalica topline koje nam omogućuju jeftino stvaranje toplog doma pomoću topline zraka. Dizalica topline zrak-voda uređaj je koji koristeći toplinu vanjskog zraka, proizvodi toplu ili hladnu vodu kojom možemo grijati i hladiti prostor i pripremati potrošnu toplu vodu. Kako? Jednostavno! Vanjska jedinica dizalice topline izvlači besplatnu toplinu iz vanjskoga zraka i putem radne tvari koja cirkulira između vanjske i unutarnje jedinice, doprema je do vašega doma koristeći za to isključivo električnu energiju. Ako ste se zabrinuli što se događa zimi, možete biti mirni, čak i na temperaturama ispod 0°C, u vanjskom zraku ima dovoljno topline za grijanje vašeg doma ili tople vode za vaše kućanstvo.

Zato nemojte zaboraviti poslati svoju prijavu i povećati si mogućnost da osvojite jednu dizalicu topline za svoj dom! Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:50