UREĐENJE POTPISUJE MATTEO CETINSKI

Zagrebački pilates studio našao se na popisu 8 najljepših na svijetu

Zagrebački pilates studio Body & Mind prije nekoliko je dana dobio vrijedno priznanje u svijetu. Uređenje interijera potpisuje Matteo Cetinski.

Pilates Style prvi je i jedini američki online magazin u potpunosti posvećen isključivo pilatesu. Ovaj online magazin pokriva sve teme vezane uz pilates, uključujući i najeksluzivije savjete za vježbanje i treniranje najboljih trenera pilatesa na svijetu. Prije nekoliko dana su objavili svoju top listu od osam najljepših pilate s studija na svijetu. Na listi se, točno uz bok onima iz New Yorka, Houstona, Tel Aviva i Costa Rice, našao i Body & Mind, zagrebački pilates studio čija je vlasnica Mirela Anić, a čiji dizajn potpisuje Matteo Cetinski.

Stručno oko Pilates Stylea privukao je predivan dizajn u kojem se tradicionalni elementi susreću s industrijskim stilom. U svom opisu istaknuli su odličan balans između "toplih i tradicionalnih" elemenata kao što su drveni paneli i "hladnih" elemenata kao što je beton na kojem su ti drveni paneli postavljeni. Posebno su naglasili i viseću lampu, pravu zvijezdu ovog interijera. U prostor su se stoga savršeno uklopile i sprave, i to upravo svojim izgledom.

Ovaj praktičan i predivan dizajn Mattea Cetinskog stoga nije mogao proći nezapaženo i smjestio je Body & Mind na popis osam najljepše uređenih studija na svijetu. Ostale možete pogledati na stranici Pilates Style.

Foto: Body & Mind

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:30