FANTASTIČNO UREĐENJE

Bijeli penthouse na dvije etaže

Interijer koji će vas očarati na prvi pogled

Prekrasan penthouse na dvije etaže u koji vas vodimo nalazi se u Istanbulu i već na prvi pogled jasno vam je da je riječ o ekskluzivnom interijeru. Uređenje potpisuje kreativni dvojac koji se krije pod imenom Ofist, a čine ga Yasemin Arpac i Sebahattin Emir koji su interijer uredili kao udoban dom s dozom luksuza i elegancije.

Interijer je smješten u povijesnoj zgradi i vapio je za renoviranjem, no njegova vlasnica u prostoru je prepoznala veliki potencijal i željela interijer okupan dnevnim svjetlom. Gornja etaža naknadno je dodana i povezana je s donjom etažom spiralnim metalnim stubama. Kako je interijer smješten u povijesnoj zgradi, dizajneri su se posebno potrudili sve moderne elemente kombinirati s tradicionalnim. Nefunkcionalni raspored bio je glavna mana pa su svi suvišni zidovi uklonjeni kako bi se interijer otvorio i maksimalno iskoristio. Jedan od zidova na samom ulazu kompletno je prekriven policama i zamišljen je kao kućna knjižnica, dok je skriveni skladišni prostor smješten kod ulaznih vrata.

Metalne bijele stepenice koje povezuju dvije etaže na mjestu gdje vode na terasu pretvaraju se u malu galeriju. Interijer se sastoji od dvije spavaće sobe, od kojih svaka ima pripadajuću kupaonicu, i otvorene dnevne zone u kojoj su kuhinja, dnevna soba i krovne terase s prekrasnim pogledom. Hrastov drveni pod i bijela boja bili su baza za uređenje interijera i kombinirani su s elegantnim komadima namještaja većinom u bijeloj boji.

Foto: Ofist

Izvor: designrulz.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:36