Ured kao zabavni dnevni boravak

COOL MJESTO Showroom tvrtke Ascomm

Izložbeni prostor površine 200 kvadrata u Svetoj Nedelji odličan je primjer nenametljivog uklapanja najmodernije audio-video tehnologije u stan ili ured

U centru Svete Nedelje nalazi se showroom tvrtke Ascomm, specijalizirane za prodaju najnovijih multimedijalnih sustava. Tvrtka se bavi svim fazama projekta: planiranjem, projektiranjem, implementacijom i održavanjem.



- Nudimo idealnu kombinaciju prilagodljivih rješenja i beskompromisne kvalitete. Uz vrhunsku tehnologiju i tim iskusnih stručnjaka koji osiguravaju najbolju moguću uslugu, krajnji rezultat je pravi state-of-the-art multimedijalni užitak - priča direktor tvrtke Dino Suljić i dodaje kako je showroom udaljen svega jedan kilometar od poslovne zone gdje se nalazi sjedište tvrtke.

Showroom se prostire na 200 kvadata. Uz radni prostor koji se sastoji od tri ureda i sobe za sastanke, tu je i veliki središnji dio koji je zapravo dnevni boravak veličine čak 80 kvadrata.



- Uz izvanrednu kvalitetu zvuka i vrhunsku reprodukciju slike, povezanih u cjelinu kojom se, zajedno s rasvjetom, lako upravlja pomoću tableta, tamo se nalazi i Brunswick stol za bilijar - kaže.

Misao vodilja prilikom uređenja showrooma koji više izgleda poput nekog dobrog, udobnog i zabavnog dnevnog boravka, a manje kao pravi poslovni prostor, bila je, kažu, kreirati prostor u kojem će se svi koji uđu kroz vrata ovog showrooma osjećati ugodno. Ukratko, prostor u koji će se svi rado vraćati, ali i prostor u kojem će se zaposlenici osjećati tako dobro da će jedva čekati sljedeći radni dan.


- U prostoru prevladava bijela boja, a ističu se drvene grede i grafitno sivi izdvojeni prostor, svojevrsni kubus koji je zapravo slobodnostojeća soba za sastanke. Kako se sve ne bi svodilo na “čistu šljaku” tu je i kutak za razonodu, točnije biljar koji zaposlenicima služi za, kažu, kreativno punjenje.

- Najvažniji dio projekta showrooma bio je nenametljivo uklapanje mnoštva najmodernije audio-video tehnologije u prostor, kao i modularnost, jer s obzirom na stalne novosti u svijetu tehnologije često mijenjamo opremu - ističe. J


Foto: B. Picek / Hanza media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 17:27