Ne propustite priliku osvojiti

D&D i EMMEZETA POKLANJAJU VAM MODERNU KUHINJU SA SVIM UGRADBENIM APARATIMA Kako sudjelovati saznajte danas u novom broju časopisa D&D

Proljetno izdanje vašeg omiljenog časopisa o lijepim stvarima, koje izlazi ovu nedjelju, 23.4. donosi niz zanimljivih tema.

Istražili smo kakvi su projekti preuređenja mogući u jednoj od najaktivnijih prostorija u domu - u kuhinji. Otkrivamo koja su najpovoljnija rješenja, a koja najzahtjevnija, ovisno o vašem budžetu.

Imamo i pravu poslasticu za sve vas!

Darujemo vam Emmezetinu modernu blok-kuhinju sa svim ugradbenim aparatima, ali i genijalnu fotelju iz Kare Incentra Zadar te fora odjeću za super mame i sinove popularnog brenda Mamasita&Son. Ne propustite priliku osvojiti jednu od tih vrijednih nagrada.

Ovaj mjesec također ulazimo u najljepše hrvatske interijere.

Vodimo vas u zagrebački stan na čak tri nivoa s potpisom arhitektice Ive Letilović i šarmantni životni prostor blogerice Ines Šitum u Sesvetama.

Pišemo i o tome kako u svom domu uzgojiti ljekovitu travu za psa ili mačku, kako brzo i jednostavno napraviti savršen dar za majčin dan, a zavirili smo i u jedan od najljepših balkona u metropoli i doznali kako je tekla njegova transformacija.

U novom broju pročitajte još mnogo inspirativnih priča.

Čitajte novi broj časopisa D&D ovu nedjelju, 23.4. samo uz Jutarnji list!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:43