D&D na kioscima

Požurite po svoj primjerak omiljenog magazina na više od 200 stranica!

 D&D
Podsjetimo, od ove godine magazina D&D - Dom i DIzajn izlazi kvartalno, odnosno četiri puta godišnje, a može se pohvaliti novim formatom, većim brojem stranica i boljim tiskom

Tako se na više od 200 stranica mogu pronaći zanimljive i inspirativne teme.

Mladi brazilski arhitekt Ricardo Abreu ekskluzivno je za D&D, najčitaniji hrvatski magazin o uređenju, dizajnu, arhitekturi i kulturi stanovanja, otvorio vrata svojeg doma smještenog u povijesnoj zgradi iz 1958. godine koja se smatra kulturnim dobrom u Sao Paulu.

image

Novi broj magazina D&D

Arhitekt Ricardo Abreu ispričao nam je kako je osmislio uređenje svojeg stana površine 165 četvornih metara iz kojeg se pruža divan pogled na svakodnevni užurbani ritam grada, a nas je privukao ponajprije monokromatskom paletom "začinjenom" raznolikošću vegetacije koja definira dizajn cijelog interijera. U stanu je čak 50 biljaka, a koja mu je bila nit vodilja pri odabiru, doznajte u D&D-u.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Vrtlarske tajne

Diplomirani dizajner permakulture Ivan Juratek otkriva koje su vrste samoniklog bilja u našoj neposrednoj blizini jestive (i ljekovite), a autorica bloga Marica vrtlarica, Marija Martinović, pokazala nam je kako se može razmnožiti sobno bilje

Osim što sobno bilje podiže dojam svakog prostora, ima i brojne prednosti za zdravlje, a kako se može razmnožiti, pokazala nam je suradnica Marija Martinović, autorica bloga Marica vrtlarica. Posvetili smo se i drugim temama koje će zasigurno zanimati sve strastvene vrtlare, ali i one koji to tek žele postati. Tako nam je diplomirani dizajner permakulture Ivan Juratek otkrio koje su vrste samoniklog bilja u našoj neposrednoj blizini jestive (i ljekovite).

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Naslovnicu ovog broja krasi kuhinja koja savršeno dočarava najnovije trendove u svijetu interijera. Naime, kuhinje su posljednjih nekoliko godina doživjele mnoge promjene, od odvažnih i kombinacija boja, materijala i tekstura do novih koncepata, poput skrivenih kuhinja ili, pak, potpunog izdvajanja kuhinje iz open space zone. O svemu tome razgovarali smo s domaćim arhitektima i dizajnerima. Ne propustite njihova predviđanja i ideje koje ćete sasvim sigurno poželjeti i u svojem domu.

Te i još mnoge druge zanimljive teme o uzbudljivom svijetu arhitekture, dizajna i kulture stanovanja saznajte u aktualnom broju magazina D&D - Dom i DIzajn. Potražite ga na kioscima i u trgovinama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:03