vladavina bijele boje

Elegantan stan u potkrovlju

U 58 četvornih metara ovog prostora u potkrovlju bijela je boja apsolutna vladarica koja još više dolazi do izražaja kada je sunčano i prostor preplavi topla svjetlost. S predivnim pogledom na luku i jednostavnim uređenjem koje zrači elegancijom, ovaj je stan odličan odabir za moderne i ambiciozne ljude koji znaju što žele.

Raspored stana protočan je i samo djelomično odvojen zidnom pregradom kako bi se stvorila zona privatnosti za spavaću sobu. Osim kupaonice, koja je smještena uz sam ulaz u stan, prva prostorija u koju se ulazi jest kuhinja koja je smještena u kutu prostora, a opremljena je bijelim kuhinjskim ormarićima.



Cijeli je prostor stana uređen komadima namještaja koji su većinom ili bijele ili crne boje, uz dodatak elemenata od drva.



Idealan je primjer blagovaonica koja se sastoji od bijelog okruglog stola i četiri crne stolice koje svojom bojom stvaraju kontrast. U stanu su visoki stropovi dodatno utvrđeni jednostavnim stupom koji vizualno odvaja blagovaonicu od boravka. Isti se pristup pri odabiru namještaja ponavlja i u samom boravku s tkaninama u različitim nijansama sive boje koje obogaćuju uređenje.









Kraj boravka u uglu prostorije nalazi se još i bračni krevet, odnosno decentno uređena spavaća zona.







Za osobne predmete i odjeću na raspolaganju stoji ugradbeni ormar, a pažnju još privlači i prirodna struktura zida svojim neobičnim izgledom. Elegantan i minimalistički dom za ljubitelje jednostavnosti!



Izvor: Alvhem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:13