INTERIJER OD 35 KVADRATA

Elegantni mali studio stan u pastelnim bojama

Jednosobni stan od 35 četvornih metara s udobnim i funkcionalnim namještajem u pastelnim bojama, prostranom kuhinjom i blagovaonicom, bračnim krevetom i kaminom u dnevnoj sobi

Novi projekt dizajnerice interijera Dzerasse Kachmazov nalazi se u Moskvi, a riječ je o jednosobnom stanu veličine 35 četvornih metara u pastelnim bojama s prostranom kuhinjom i blagovaonicom, bračnim krevetom i dnevnim boravkom s kaminom.

Klijentica koja kroz par godina planira odlazak u mirovinu kupila je ovaj nekada trošan stan u vrlo lošem stanju te angažirala dizajnericu da od njega stvori udoban prostor s različitim funkcionalnim zonama. Veliki krevet i prostor za skladištenje bili su jedan od uvjeta kao i prostrana kuhinja za vesela druženja i okupljanja.

Stan je podijeljen u nekoliko funkcionalnih zona. U nišu je smještena elegantna spavaća soba, koja je odvojena od društvene zone zavjesama, a nasuprot kuhinje je dnevna soba s udobnim sofama, stolićem i kaminom o kojem je klijentica oduvijek sanjala.

U cijelom interijeru je postavljen novi parket (francuski vez), zidovi su obojeni novom paletom boja, a za kuhinju su odabrali pločice u nježnoj lila boji. Što se tiče ormara, dizajnerica je predložila ugradbene ormare u hodniku i dnevnom boravku, koji su svojom veličinom zadovoljili sve potrebe klijentice, dok su u kuhinji postavljeni veliki elegantni ormarići sa staklom, koji se protežu do stropa, a u kojima je smješteno sve posuđe, kako bi kuhinja uvijek izgledala uredno.

Prilikom odabira namještaja glavni fokus je bio na obliku koji je klasičan i elegantan, ali i udoban. Udobna sofa i fotelje u pastelnim nijansama s detaljima u tamnom drvu izgledaju profinjeno i udobno, baš kako je klijentica željela.

Foto: www.dzerassa.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:04