D&D GRAND PRIX

Finale nagradnog natječaja: Odabrani su najbolji stanovi i kuće za najam

Sve o pobjedničkim projektima saznajte u novom broju magazina D&D (nedjelja, 18.11.)

Zatvoreno je glasovanje za najljepše hrvatske kuće i apartmane za najam. Nakon što je žiri sastavljen od domaćih arhitektica i arhitekata odabrao 10 najboljih projekata u natječaju D&D Grand Prix 2018. koji se odvija u dvije kategorije - biramo najljepšu kuću za najam te najljepši apartman za najam, i vi, naši čitatelji, do 9. studenoga imali ste priliku na stranici www.jutarnji. hr/domidizajn/grandprix odlučivati o najboljima.

Najsretniji čitatelji koji su glasovali, njih 10, darujemo sa 10 godišnjih pretplata na magazin D&D, a naši su se sponzori pobrinuli za nagrade vlasnika najljepših kuća i apartmana za najam. Nagrađeni za najljepši apartman za najam po izboru žirija osvojit će bon tvrtke Gorenje vrijedan 10.000 kuna, a dobitnik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru žirija osvaja poklon-bon tvrtke Velux vrijedan 10.000 kuna.

Dobitnik u kategoriji najljepšeg apartmana za najam po izboru čitatelja osvojit će Caparol vrhunsku unutarnju boju Indeko-plus u vrijednosti od 5000 kuna, baš kao i pobjednik u kategoriji najljepše kuće za najam po izboru čitatelja.

Imena konačnih pobjednika našeg nagradnog natječaja objavit ćemo u magazinu D&D 18. studenoga 2018. godine, a vrijedne nagrade naših sponzora uručit će im se na svečanom događanju 21. studenoga 2018. godine. Zahvaljujemo partnerima našeg projekta, HEP-u i Zagrebačkom velesajmu te svima koji su u natječaju sudjelovali prijavama i glasovanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:48