MALI, A FUNKCIONALAN STAN

Ima samo 18 kvadrata, a pogledajte što sve stane u njega!

 Fiammetta Regis
 

Uređenje malih prostora nikad nije jednostavan zadatak, ali uz nekoliko trikova i odgovarajućih komada namještaja, u tome je vrlo lako uspijeti. Ovaj mali stan, smješten u talijanskom gradu Milanu, ima tek 18 metara kvadratnih, a što su dizajneri interijera učinili tijekom njegovog renoviranja, zaista je impresivno. Naime, unatoč iznimno maloj kvadraturi kojom raspolaže, ovaj simpatičan prostor ima sve što je potrebno za kvalitetan i lagodan život.

Zahvaljujući visokom stropu, u nekadašnji izložbeni prostor dodana je galerija sa prostorom za spavanje te je tako stvorena još jedna soba. Bijeli zidovi, svijetli namještaj i veliki prozori koji dominiraju u prostoru cijelom ovom interijeru daju vizualni dojam prostranosti i omogućavaju dovoljnu dozu prirodne svjetlosti.

Stan je uređen moderno, a kompletan je namještaj izrađen po mjeri. Osim toga, ni u jednom kutku stana ne nedostaje prostora za pohranu stvari. Ima tu uistinu svega - od multifunkcionalnih komada namještaja, 'lebdećih' otvorenih polica, malih komoda pa do ugradbenih ormara.

Izvor: Cose di Casa

Foto: Fiammetta Regis

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:00