ODVAŽAN, PROFINJEN I NEZABORAVAN

Izniman stan odvjetnice

Dom u kojem obično nije dovoljno dobro!

Unatoč strogom izgledu Virginia Lesaffer, odvjetnica i upraviteljica rizicima u jednoj od najvećih svjetskih banaka, i vlasnica ovog stana u Bruxellesu, žena je koja iskreno voli biljke, životinje, grafike i neobične kombinacije boja, a njezin je dom vatromet boja i oluja emocija.

No, unatoč odgovornom poslu zbog kojeg često putuje po svijetu, Virginia živi izuzetno kreativnim životom u slobodno vrijeme, osobito sada kada je kupila svoju prvu kuću. Od majke, koja je za Virginiju često šivala odjeću, vrlo je rano naučila kako od jednostavnog predmeta stvoriti lijep komad odjeće ili ukrasa, a upravo je tako uredila svoju prvu kuću u kojoj živi sa sinovima, a koju možete pogledati u nastavku.

No, vratimo se mi interijeru. Ljubav prema putovanjima i prirodi, može se naći u svakom detalju. Jedna od najupečatljivije sobe je dnevna soba, gdje se antikni namještaj kombinira s cvjetnim pozadinom, sagom s ornamentima, lažnim kaminom i punjenom pticom. Što pokazuje razigrani raspon i intuitivno samopouzdanje s kojim je gospodarica djelovala prilikom opremanja stana. Tema olujne flore i faune prisutna je u kupaonici, dok su s druge strane ured i kuhinja suzdržani i uređeni, jednako raskošno, ali modernim namještajem. Ako nas pitate, ovo je pravo remek-djelo, hrabro, profinjeno i nezaboravno.

Foto: Michel Figuet

izvor: AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:35