Stan od 38 kvadrata

Jenosoban stan koji osvaja

 

Stan koji danas predstavljamo poseban je iz više razloga: veličine, dobre distribucije prostora i uređenja. Sastoji se od kuhinje, kupaonice i strateški optimizirane velike sobe gdje postoje jasne granice tri različita područja - spavaćeg dijela, radnog prostora i dnevnog boravka. Unatoč zajedničkom boravku svaka je zona vizualno odvojena od svog okruženja, ostavljajući cjelinu savršeno integriranom. Detalji su također odigrali važnu ulogu dajući prostoru karakter i osobnost te su ga učinili posebnim na svoj način.

Iako su tri sobe u jednoj, stvoreno je jednostavno okruženje koje karakterizira ravnoteža i red, gdje je sve na svome mjestu i svaki je dio neovisan, a zajedno čine uravnoteženu cjelinu. Korištenjem bijele i sive boje, kao i uvođenje materijala kao što je drvo, stvoren je osjećaj svijetlog, ugodnog i harmoničnog doma.

Kuhinja, koja je neovisna soba i nije integrirana u ostali dio stana, relativno je velika, ako uzmemo u obzir ukupnu površinu stana i ima sve što je potrebno pa čak i malu blagovaonicu.

Ovo je još jedan dobar primjer da dobrom organizacijom čak i stan s malo kvadrata može imati sve i biti udoban dom s puno dobrih ideja.

Izvor: elrincondesonia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:53