TRK NA KIOSKE!

JOŠ SAMO DANAS POTRAŽITE NOVI BROJ ČASOPISA D&D NA KIOSCIMA! Saznajte kako i po kojoj cijeni u Hrvatskoj ljetovati u palači, nenaseljenom otoku...

 

Nadamo se da uživate u ljetu i svim njegovim blagodatima poput kupanja, sunčanja, odmaranja poslije ručka, izležavanja satima na plaži, dugih izlazaka, romantičnih šetnji, svakodnevnog jedenja sladoleda... Nastavite niz slobodno.

Kako je tempo većini nešto ležerniji, u novom broju časopisa D&D koji možete na kioscima i u trgovinama potražiti u nedjelju 16. 7. uz Jutarnji list donosimo vam baš to - brojne ležerne, zanimljive teme koje ćete, vjerujem, s guštom pročitati na svojem godišnjem odmoru.

Tako vas vodimo u čak četiri odlična doma - suvremenu kuću u Tribunju i luksuznu vilu na otoku Korčuli te dva inspirativna stana - jedan od tek 40 kvadrata u Splitu i penthouse u Zagrebu koji ima dvije terase, od kojih se jedna nalazi na krovu zgrade.

Kao temu broja odabrali smo pravu poslasticu i istražili na kojim sve mjestima u Hrvatskoj mogu ljetovati svi oni kojima se ne da svake godine biti u apartmanima, hotelima ili, pak, svojoj vikendici.

Jeste li spremni za ljetovanje na brodu, kućici na drvetu, povijesnoj palači, pustom otoku, mobilnoj kućici ili, pak, šatoru?

U našem svojevrsnom vodiču na 19 stranica doznajte gdje se nalaze sva ta mjesta i kako provesti godišnji odmor baš na njima. Tu su i ljetne shopping-patrole po domaćim i stranim trgovinama, intervjui, kreativne fotopriče...

Nadamo se da ćete uživati u čitanju. Zato U NEDJELJU trk na kioske i u trgovine po novi broj časopisa D&D!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 18:54