MOODY MODA

Kreirajte raskošan moody stil: Budite mračni, neraspoloženi i ekscentrični!

Ovaj pristup interijeru nazvali su moody, možda nepravedno, jer ta riječ najčešće znači neraspoložen, ćudljiv.

A evo, iako dizajnericu interijera Pati Robins smatraju doktoricom za moody dizajn, u njezinu stanu – koliko god bio mračan – sve nekako pršti od dobrih vibracija. Ili se to čini samo nama? Vlasnicu ovoga stana možete pratiti na Instagramu na kojemu dijeli predivne mračne fotografije ljudi, interijera, životinja… Sve što prođe kroz njezin objektiv, dobiva tu neku posebnu, dirljivu i bolnu kvalitetu koja se vidi u slojevima i dubinama. Upravo zbog njih postala je ikona za moody style.

Naš prijedlog: s fotografija njezinog stana, kroz koji nas vodi stranica Audenza, ukradite poneku ideju za poneki vrlo mračan kutak svoga doma.



Pati Robins zapravo je iz Poljske, iako u Velikoj Britaniji živi već 12 godina; tu se doselila nakon što je svog (tad još budućeg) muža upoznala tijekom ljetovanja. Kuću su zajedno iznajmili već tada.

Za sebe kaže da je nestrpljiva, pomalo luda, uvijek u žurbi, te da ju posjeduju njezina dva psa, mama, posao i da je kao takva udana za jednog vojnog veterana.

Kad su uselili u ovu kuću, zidovi su bili u boji magnolije s nikotinskim flekama i ljuštili su se. Budući da joj je budžet, kako priznaje, u zadnjih 11 godina jako limitiran, opis rada na ovom stanu stane u tri riječi – krv, znoj i suze.

- Prikupljanje besplatnih ili jeftinih stvari koje izgledaju glamurozno spor je i nezgodan posao, opisuje. – Ali onaj osjećaj kad nakraju od tih stvari dobijete nešto predobro – hej! Taj osjećaj je neprocjeniv – zaključuje.








Na gornjim slikama su detalji kupaonice, a na donjima prizor i detalji iz vrta. Tko bi rekao da je i u vrtu moguće postići ovako tamno raspoloženje?!


Foto: Audenza

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:18