40 KVADRATA ZA MLADI PAR

Mali dvosobni stan s neočekivanim detaljem koji se savršeno uklapa

 

Prilikom osmišljavanja izgleda svog novog interijera - sve je u detaljima. Bilo da se radi o malom stanu od 40 kvadrata ili velikom prozračnom penthouseu, detalji su ono što će vaš prostor na kraju učiniti ugodnim za boravak i stvoriti opuštenu i ugodnu kućnu atmosferu.

Ovaj mali dvosobni stan od 40 kvadrata pravi je primjer uređenja interijera s naglaskom na detaljima, i to u kombinaciji modernijih i vintage elemenata.

U jednoj prostorii nalaze se kuhinja i dnevni boravak. Kuhinja je odvojena šankom za kojim se nalaze dva visoka stolca. U dnevnom boravku možemo vidjeti mnostvo detalja, kao što su slike na zidovima, biljke na prozorima, ukrasni jastuci raznih uzoraka te knjige i ostali elementi na policama koji ovu prostoriju čine toplijom. Ispred kutne garniture nalazi se tepih veselog uzorka koji dodatno pridonosi atmosferi u prostoriji.

Neočekivani detalj koji čini razliku

Iz najveće prostorije ističe se spavaća soba s neočekivanim uzorkom tapeta. Upravo taj uzorak utječe na uređenje cijelog dvosobnog stana i daje mu dašak chica.

Foto: Planete Deco

Izvor: planete-deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:03