DRUKČIJI OD DRUGIH

Ne znaju što će s novcem, a žive u malom dvosobnom stanu: Fascinantno je kako ovaj slavan par odgaja kćeri

Imam jasnu granicu kad je u pitanju moja obitelj. Za mene je crveni tepih posao, a ne mjesto pokazivanja ljubavi, kaže Eva Mendes

Ryan Gosling i Eva Mendes s kćerima

 Profimedia

Eva Mendes i Ryan Gosling smatraju se jednim od najljepših holivudskih parova, a njihov brak jednim od najstabilnijih. Ludo zaljubljeni, vjenčali su se u tajnosti, a Eva se nakon udaje odlučila posvetiti obiteljskom životu i prestati glumiti. Prvo dijete, kćer Esmeraldu, rodila je u 42. godini, a dvije godine kasnije s Ryanom je dobila kćer Amandu.

"Uvijek sam imala jasnu granicu kad su u pitanju moj muškarac i moja djeca. O njima ću govoriti, naravno, ali neću objavljivati ​​fotografije iz naše svakodnevice. Za mene je crveni tepih posao, a ne mjesto pokazivanja ljubavi", ustvrdila je svojedobno glumica, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Slavni par može si priuštiti luksuzan život i užitke svake vrste, no svoje kćeri željeli su odgajati u jednostavnosti i učiti ih da se do uspjeha i životnog zadovoljstva dolazi marljivim radom i trudom, umjesto da je sve servirano i već riješeno.

Očito poučeni tragičnim primjerima života i sudbina djece holivudskih zvijezda, koja često završavaju u paklu ovisnosti, depresije i traganja za svojim smislom, Eva, Ryan i njihove kćeri žive u malom dvosobnom stanu, dijele kućanske poslove, nikad nisu angažirali dadilju. A razlog zašto su se odlučili za ovakav način života je specifičan.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling s kćerima

Marksman/snorlax/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Marksman/snorlax/mega/the Mega Agency/profimedia

Eva Mendes voli kuhati i čistiti. Njezina strast prema čišćenju pretvorila se u poslovni projekt. Glumica je, naime, postala suvlasnica tvrtke koja proizvodi antibakterijske spužve za čišćenje. Pranje i čišćenje na nju, kaže, djeluju terapeutski.

"Život je tako kaotičan. Ali svoju kuću i svoju kuhinju mogu držati pod kontrolom. Pa kad perem posuđe, to je za mene meditativno, daje mi jasnoću. Čist sudoper za mene je bistar um", objasnila je prelijepa glumica.

Slavni supružnici djecu odgajaju da budu samostalna i iskrena.

"Želim da moja djeca, kad su u nevolji, i danas i za 10, 20 godina, kažu: ‘Joj, moram nazvati mamu‘, a ne ‘Ooo, ovo ne mogu reći mami‘", izjavila je Mendes.

"Trudimo se povezati s njima, pogotovo u najtežim trenucima, kad se ljutimo na njih", dodala je.

"Kad smo bili u Londonu, išli smo na mjuzikle, u kazalište, muzeje, dvorce, izlete... No sad osjećam da je vrijeme da im vratim dosadu, pogotovo djeci, ali i sebi. Volim kad nam je dosadno, tad nam dolaze ideje. Ponekad je zabavno, ponekad opasno, ponekad poučno, ali želim i to vrijeme kad je - dosadno", zaključila je lijepa glumica i životna partnerica Ryana Goslinga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 16:41