INTERIJER KOJI ODUŠEVLJAVA!

Mali stan od 18 kvadrata koji sadrži sve što je potrebno

 Planete Deco.fr
 

Koliko kvadrata je dovoljno za udoban život u stanu? Ako se nas pita, fantastična rješenja mogu se stvoriti u tek 20-ak kvadrata, a interijer u koji vas vodimo danas naprosto je nevjerojatan jer ima 18 četvornih metara. Da, dobro ste pročitali!

Uređenje ovog divnog studio apartmana od samo 18 kvadrata, smještenog u mirnom predgrađu grada Pariza, potpisuje francuska tvrtka za uređenje interijera Mise en Scene.

Ovaj je mali, ali funkcionalan stančić savršen primjer organizacije malo kvadrata te dokazuje kako je itekako moguće maksimalno iskoristiti stambeni prostor i dobra dizajnerska rješenja, a da se pritom ne stvara osjećaj klaustrofobije. Sve fotografije stana pogledajte u nastavku.

U prostoru dnevnog boravka možemo vidjeti kako se lijepo mogu kombinirati žuta i bijela boja, uz akcente detalja poput okruglih ogledala i drvenih greda na zidovima. Zanimljivo je i to što se, bez obzira na vrlo malu kvadraturu, stan čini prostranim, pogotovo zona dnevne sobe.

U samom kutu prostorije smještena je kuhinja, odnosno nekoliko osnovnih kuhinjskih elemenata te blagovaonski stol sa stolcima. Sve zajedno uređeno je minimalistički, a opet vizualno izuzetnoo zanimljivo.

Dizajneri su kupaonicu uredili u kombinaciji zelenih i bijelih detalja, a ne smijemo zanemariti ni drvene elemente koji samo dodatno uljepšavaju ovu malu, ali funkcionalnu prostoriju.

Izvor i foto: Planete Deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 00:19