NOVA STRANICA ŽIVOTA

Pop-zvijezda Kesha se rješava vile pune ružnih uspomena

 MLS/PLANET/PROFIMEDIA/MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Kupila ju je prije četiri godine za pet milijuna dolara, a sada je prodaje za šest. Američka pjevačica Kesha stavila je na bubanj svoju raskošnu vilu u četvrti Westside Mar Vista u Los Angelesu koja je, čini se, za nju puna ružnih uspomena. Naime Kesha je 2017. optužila za silovanje svog glazbenog producenta Dr. Lukea, a proces se razdužio i jako loše utjecao na njezinu karijeru. Trajao je sve do lipnja prošle godine, kada je postignuta nagodba i to bez isprike i odštete. Silovanje, koje se u nagodbi više ne spominje, navodno se dogodilo 2005., a pravna bitka koju je pokrenula bila je vrlo komplicirana i pred kraj je toliko financijski iscrpila da joj je kolegica Taylor Swift darovala 250.000 dolara za troškove odvjetnika. Stoga ne čudi da Kesha prodaje kuću koju je kupila prije četiri godine, dok je još dobro zarađivala.

image
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA/MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA/MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Imanje od 1800 četvornih metara se sastoji od glavne kuće koja je s vanjske strane uređena minimalistički, a iznutra raskošno: s visokim stropovima, kaminom, kuhinjom s masivnim otokom i kvarcnim ormarićima. Ima pet spavaćih soba, a glavna na katu ima lijep balkon, spa prostor s kadom i garderobu dizajniranu u stilu butika na Rodeo Driveu, ulici u Los Angelesu poznatoj po brendiranim dućanima. Naravno, tu je i cijeli niz sigurnosnih kamera, sofisticirani sustav kućne automatizacije te zvučnici u svakoj prostoriji.

image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA/MLS/PLANET/PROFIMEDIA
image
MLS/PLANET/PROFIMEDIA/MLS/PLANET/PROFIMEDIA

Ovakav luksuz Kesha si više ne može priuštiti, barem dok ne počne ponovno ozbiljno zarađivati. Mučni skandal sada je napokon iza nje pa joj to možda ponovno krene za rukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2024 12:08