Moderan i zanimljiv gradski dom!

Mali ženstveni stan s puno lijepih ideja

 

Danas vam želimo pokazati prekrasan mali ženstveni stan u potkrovlju s trendi interijerom. Riječ je udobnom dvosobnom stančiću s otvorenom dnevnom zonom (kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak) i odvojenom spavaćom sobom. Nagib stropa, s jedne strane, stvario je jedinstvenu atmosferu u interijeru, dok je s druge strane, omogućio je stvaranje dodatnog mezanina, gdje je vlasnica smjestila mali ured.

Dnevni boravak je velik i udoban prostor za druženje i opuštanje. Namješten je ružičastim kaučem, odgovarajućim tabureom i staklenim stolićem za kavu, a smješten je ispod prozora kako bi ima dovoljno dnevnog svjetla.

Kutak je dodatno ukrašen slikama koje unose boju i uzorak u prostoriju, za pod je odabran bijeli tepih koji je uparen s jastučićima.

Pokraj boravka smještena je jednostavna, ali elegantna kuhinja s blagovaonicom koju čini okrugli stol s četiri stolice u kombinaciji bijele boje i svijetlog drva.

Kuhinjski elementi su jednobojni i protežu se duž cijelog zida. Modernog je dizajna, elegantna je i nenametljiva.

Spavaća soba je u odvojenoj prostoriji i uređena je kombinacijom elemenata sive i bijele boje. Pažnju u prostoriji privlači nekoliko odličnih detalja poput tapeciranog zaglavlja kreveta i sustava elegantnih bijelih ormara.

Kupaonica je također usklađena s ostatkom prostora.

Mali šarmantni ured vlasnica je smjestila u prostor mezanina.

Izvor: fastighetsmaklarna.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:14