Milk

Degustacija najfinijih sireva u srcu Istre

Milk & Cheese Bar potpuno je drugačiji koncept koji je krenuo u osvajanje istarskog teritorija. Na adresi Gornji Orbanići 12 u Žminju prostire se stotinjak četvornih metara velik lokal gdje će ljubitelji finih, domaćih sireva doći na svoje. Sirevi mljekare Latus mogu se degustirati po najavi, a osim njih prodaju mlijeko, jogurt i tradicionalnu istarsku kravlju skutu.
– Na ideju otvorenja bara došli smo nakon što smo shvatili da svi naši prijatelji više ne stanu u kuću. Reakcije su vrlo pozitivne, a najviše se veselimo sezoni. Naša prednost je, osim najfinijih domaćih proizvoda, priča. Nudimo cijeli doživljaj – tvrde iz Milk & Cheese Bara.
Interijer je uređen prema zamisli vlasnika, uz pomoć Fabrika dizajna. Želja je bila stvoriti prozračan, svijetao prostor, gdje će se ljudi osjećati kao u vlastitom dnevnom boravku. Od posebnih događanja u planu je Dan otvorenih vrata, a zimi će se vjerojatno organizirati radionice za djecu i slična događanja u zatvorenom prostoru.
Kapacitet od 60 mjesta dovoljan je i za poslovne sastanke u simpatičnom interijeru s najfinijim zalogajima. Ulazak s kućnim ljubimcima, kao ni pušenje, nije dozvoljen.

Više informacija potraži OVDJE

Piše: Daria Bertek

Izvor: Magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:47