Posjed s dvije kuće

Moderan dom za veliku obitelj u koji bismo rado uselili

Impresivna rezidencija

Prekrasni obiteljski dom od čak 150 kvadrata prostor je u koji bismo se i sami rado uselili. Moderan dom na našim fotografijama prepun je odličnih dizajnerskih rješenja, a prostorije su uređene izvrsnim spojem modernog i eklektičnog stila, s jednostavnim bojama, ali odlično odabranim komadima.


Sama kuća proteže se na dvije etaže povezane stepeništem u sredini, oko kojeg su raspoređene životne zone namijenjene druženju.




Prostrana kuhinja atraktivna je zbog materijala i rasporeda, a ima donje elemente koji formiraju oblik slova U pomoću kuhinjskog poluotoka. S čak dva sudopera i velikom radnom površinom, ova je kuhinja idealna za druženje i pripreme velikih zajedničkih večera.






Sama zona posebno privlači pozornost zanimljivom uporabom tamno obojenih drvenih paleta kojima je obložen kuhinjski otok, a kojima je na moderan način u zonu uneseno malo rustikalnosti.




Krajem se nalaze blagovaonica s velikim stolom i čarobni zimski vrt.



S druge strane središnjeg stepeništa smješten je dnevni boravak s kožnim kaučem, a prostor zauzima i odvojena soba pretvorena u atelier, toalet i kupaonica.






Na gornjoj etaži nalaze se čak četiri spavaće sobe. Velika spavaća soba namijenjena je roditeljima, dvije manje prostorije namijenjene su djeci, a treća je pretvorena u mali ured.

Središnji prostor predstavlja vježbaonicu sa spravama, a u njoj se nalazi i kožni kauč za odmaranje.








Na posjedu se nalazi i dodatna kućica manjeg tlocrta, ali s galerijom. Osmišljena za goste, može primiti čak petero ljudi.


Izvor: Erik Olsson

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:11