ŠARMANTNO I RAZIGRANO

Moderan eklektični stan sa vintage detaljima koji mame uzdahe

Velika zaljubljenica u dizajn interijera i novinarka časopisa Elle Decoration kupila je ovaj predivan stambeni prostor, smješten u Madridu, prije četiri godine

Danas vas vodimo u šarmantan dom novinarke Susane Ordovás, stan koji nas je naprosto oduševio svojim zanimljivim uređenjem i kombinacijom cool elemenata u interijeru. Naime, ovaj životni prostor od 134 kvadrata inspiriran je eklektikom, a šarenilo, vintage detalji i različiti uzorci prevladavaju čitavim interijerom.

- Naš je dom teško opisati samo jednom riječju. To je eklektično i šareno mjesto, prepuno vintage predmeta i starina koje oduševljavaju. Ovaj prostor ima uistinu poseban karakter i razigran je - kaže Susana kojoj je stara španjolska tradicija bila glavna inspiracija prilikom uređenja ovog stana. Naime, potrebno je naglasiti da ova talentirana novinarka većinu dana u godini provodi u Mexico Cityju, a ovaj prostor koristi kao omiljeno mjesto za odmor i bijeg od svakodnevnih obaveza.

Kao najveći izazov kod uređenja ovog predivnog prostora Suzana ističe promjenu tapeta na zidovima koje je, kako kaže, postavila prije nešto više od godine dana. Zanimljive tapete vizualno su 'podigle' čitavi stan, naročito dio blagovaonice.

Sve fotografije ove šarmantne vikendice u Madridu možete pogledati u galeriji.

Foto: Apartment Therapy/Alicia Macias

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:13