UREĐENJE ZA ČISTU PETICU

Moderan obiteljski dom koji spaja nespojivo

 Will Ellis
Pogledajte koji nas je interijer toliko oduševio svojom odvažnom kombinacijom crvene i ružičaste, ali i nekim drugim detaljima koji se savršeno uklapaju u stil uređenja!

Odvažna kombinacija crvene i ružičaste boje definitivno je kombinacija koju ne viđamo baš često, naročito u obiteljskim domovima. Ipak, mi vas danas vodimo u jedan od onih prostora u kojem se susreću upravo ove dvije nijanse, i izgledaju sjajno! Uređenje ove luksuzne trokatnice u Brooklynu potpisuje američki New Design Project studio. Zahvaljujući korištenim bojima, teksturama i elementima u prostoru, dizajneri su uspjeli stvoriti suvremeni interijer s klasičnim detaljima koji oduševljavaju na prvi pogled.

- Unutarnja shema ovog doma savršeno kombinira paletu sive, ružičaste i crvene boje. Osim toga, koristile su se i zidne obloge te tekstil kako bi se postigla sveukupna estetika u ambijentu. Bilo je važno i to da se slični tonovi 'nose' kroz čitavi prvi kat kuće, kao i to da cjelokupni interijer bude u skladu s arhitekturom - komentirala je (pre)uređenje jedna od dizajnerica. Fotografije moderne kuće pogledajte u nastavku.

Sve fotografije ovog divnog modernog doma pogledajte u galeriji.

Izvor: Hunker.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:09