SPEKTAKULARNA KUĆA U ŠPANJOLSKOJ

Nova nekretnina nogometne zvijezde Cristiana Ronalda

 

Nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo nedavno je bacio "oko" na jednu od hi-tech vila Otero grupe u Španjolskoj vrijednu deset milijuna kuna (1,3 milijuna funti). Riječ je o ekskluzivnom projektu zvanom 'The Heights' na imanju s golf igralištem i country klubom La Resina u Marbelli. Zanimljivo je da će Juventusovu napadaču prvi susjed biti UFC zvijezda Conor McGregor koji mu je ujedno i dobar prijatelj.

Nakon što je oslobođen optužbe za silovanje Amerikanke Kathryn Mayorga u hotelu u Los Angelesu 2009. godine, 34-godišnji portugalski nogometaš Christiano Ronaldo počastio se luksuznom vilom u Marbelli za koju je izdvojio deset milijuna kuna (1,3 milijuna funti). Kuća s pogledom na popularno španjolsku destinaciju ima četiri spavaće sobe, privatnu teretanu , unutarnji i vanjski bazen, kino i igralište za golf, piše The Sun

Ronaldo, koji vrijedi nevjerojatnih 365 milijuna funti s Nikeom je 2016. potpisao doživotni ugovor vrijedan oko 800 milijuna funti i poznat je po svojoj ekstravagantnoj potrošnji.

Foto: OTERO Group

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:14