Hostel 365 for U

Novi odličan hostel u Dubrovniku

Najpopularnija hrvatska turistička destinacija ovo je ljeto upotpunila ponudu smještaja novim hostelom - Hostel 365 for U, koji su već prepoznali i pohvalili domaći i strani posjetitelji.

Hostel 365 for U smješten je u Gružu, dubrovačkom poslovnom središtu. Od povijesne jezgre udaljen je samo 20-ak minuta hoda, a odlično je povezan i s autobusnim linijama u svim smjerovima, što ga čini idealnim za dulje i kraće boravke. Investitor projekta i vlasnik zgrade u kojoj je hostel smješten tvrtka je Beta nekretnine d.o.o. Budući da je zgrada dugo bila u najmu, vlasnici i investitori projekta odlučili su od kata zgrade koji se prostire na 340 četvornih metara napraviti udoban hostel modernog dizajna. Na taj su način odgovorili na sve veću potražnju smještaja u turističkoj sezoni u Dubrovniku i posjetiteljima osigurali kvalitetan smještaj koji je na puno većoj razini od većine dosadašnje ponude grada.

UREĐENJE HOSTELA

Investitori projekta, bračni par Petrović, veliki poznavatelji dobrog dizajna, za uređenje ovog modernog hostela angažirali su dubrovačkog dizajnera interijera Matea Šoletića, a i sami su aktivno sudjelovali u realizaciji projekta. Uređenjem su željeli postići veći standard hostela od uobičajenog i podići hotelski standard u usluzi.

U hostelu prevladava crna i žarka zelena boja koje se nadopunjuju fototapetama u svim sobama, predvorju, hodniku i u dnevnoj sobi. Kupaonice su opremljene Atlas Concorde keramikom, u hodniku, dnevnoj sobi i svim spavaćim sobama postavljen je tapison srednjeg flora posebno kreiran sa zelenim kockama na crnoj podlozi, koje su nabavili u splitskoj tvrtki Objekt tapisoni d.o.o. Tuševi su uzidani i obloženi pločicama, a sva ostala galanterija je iz Feroterma.

Namještaj je prema nacrtima dizajnera izradila hrvatska tvrtka ADAX, a stolice, taburei i fotelje, kao i kutni naslonjač, uvezeni su iz talijanskog Riccardo Rivoli Designa. Uređenje je trajalo tri mjeseca, promijenjene su vodovodne i kanalizacijske cijevi kako bi se uredile kupaonice i toaleti te su djelomično srušene i pregradnje kako bi se napravile višekrevetne sobe. Najveća posebnost u uređenju su velike fototapete koje se prostiru preko cijelih zidova, što ostavlja dojam živosti, a to su i htjeli postići jer su gosti hostela većinom mladi ljudi iz cijelog svijeta.

ŠTO HOSTEL NUDI POSJETITELJIMA?

Posjetiteljima se nude višekrevetne sobe od šest, pet i četiri kreveta, zatim dvije trokrevetne sobe, tri jednokrevetne, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu. Hostel ima 40 kreveta, dvije ženske i dvije muške kupaonice sa po sedam tuševa, veliki dnevni boravak s plazmom, besplatan internet, ostavu za prtljagu, recepciju 24/7, dvorište sa stolovima te parkiralište.

Hostel 365 for U za goste je otvoren od 1. srpnja ove godine i vrlo brzo je prepoznat na tržištu. Uspješno je odradio prvu sezonu, a gosti su prepoznali kvalitetu koju nudi (ocjena je 8,8 na Booking.com). Namjeravaju raditi tijekom cijele godine.

Cijena je u ljetnoj sezoni od sredine lipnja do sredine rujna između 33 do 43 eura, u predsezoni i postsezoni se kreće od 20 do 33 eura, a tijekom zime cijena je između 20 i 18 eura za noćenje po osobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:14