NOVI KONCEPT

Novo ruho stare Importanne Galerije

    AUTOR:
    • Iva Badanjak

  • OBJAVLJENO:
  • 22.01.2018. u 20:41

 

NAZIV MJESTA: Galleria Business Center
ADRESA: Trg Drage Iblera 10, Zagreb
RADNO VRIJEME: trgovine: ponedjeljak - subota (9 - 21 h); ugostiteljstvo: ponedjeljak - nedjelja (7 - 23 h)

 

Početkom prosinca otvoren je preuređeni Galleria Business Centar u središtu Zagreba. Tako je bivša Importanne Galleria dobila novi Centro restoran, bowling centar te novouređenu dm trgovinu. Na preuređenju se radilo godinu dana, a ovime je Importanne Galleria zablistala u novom ruhu nakon punih 18 godina i promijenila koncept iz malog, gradskog, trgovačko-poslovnog centra u business centar s naglaskom na poslovno, modno i gastro odredište.

 

Na etaži -1 nalazi se CENTRO food lounge i a la carte restoran s više od 100 sjedećih mjesta i raznovrsnom gastro-ponudom te proširenom dm trgovinom na više od 500 četvornih metara, dok se na etaži -2 smjestio moderni prostor za bowling i provođenje slobodnog vremena. Novouređeni prostor tako je povezao poslovni, zabavni, gastro i shopping segment.

 

- Projekt preuređenja Importanne Gallerije pokrenuli smo s ciljem da se revitalizira cjelokupni gradski blok najstrožeg centra oko Martićeve i Vlaške ulice te svojim posjetiteljima ponudi još ugodnije mjesto okupljanja, relaksacije te uživanja u dobroj hrani i kupovini. Očekujemo da će novouređeni centar zahvaljujući novim sadržajima i dizajniranim prostorima privući velik broj posjetitelja različitih generacija te tako postati glavno mjesto sastajanja građana ovog dijela grada - rekli su iz Importanne Grupe.

 

Osim ugodne atmosfere i prostora za poslovne sastanke, ljubitelji shoppinga moći će uživati i u nizu poznatih brendova robnih marki poput L'occitanea, Roberto Boticellija, Bandolere, Rossinija, Gallilea, Birckenstocka i mnogih drugih.

Foto: Galleria Business Centar

Izdvajamo

Iz drugih medija