Čista svjetlosna terapija!

Ovaj raskošni mali stan pravi je ženski raj

 

Svijetli i raskošni mali penthouse iz današnje priče nalazi se na zadnjem katu zgrade, kako kažu "bliže oblacima" i možda su ga zato dizajneri odlučili učiniti prozračnim i vrlo svijetlim. Kao prvo, svi zidovi, pod i strop oslikani su bijelom bojom, osim toga, bijela je boja odabran i za tapecirani namještaj, kuhinju i stol. Ugodna mini knjižnica od svijetlog drva, francuski stolci za blagovanje i zelene biljke savršeno nadopunjuju bijelu bazu. Konačno, pokazalo se da je ovo vrlo ugodan i prozračan gradski stan!

Vrhunski opremljen, beskompromisno funkcionalan i elegantan, ovaj stan od 55 kvadrata ima toliko svjetla da čak i oblačan dan u njemu izgleda vedro. Čista svjetlosna terapija! Ima otvoren, uzbudljiv tlocrt lijepih kutova i 3,10 metara visinu stropa. Tu su kuhinja i dnevni boravak u bezgraničnom zajedništvu, kao i lijepa blagovaonica za jelo i druženje. Ovdje se može uživati! Impresivna lijepa kuhinja potpuno je opremljena uređajima tvrtke Siemens i Miele i radnom plohom od kvalitetnog mramora.

Prozorske klupice su od vapnenca, a tihi položaj između dva dvorišta čini prostor vrlo tihim. Dnevna soba je, u najmanju ruku, opuštajuće mjesto. Ispred širokog prozorskog dijela smješten je elegantan bijeli trosjed za sjedenje, druženje ili uživanje. Unutrašnjost sobe nalik je knjižnici s elegantnom drvenom policom za knjige koja seže sve do stropa i poziva na čitanje.

Iza gotovo neprimjetnih kliznih vrata spavaća soba čeka. Dovoljno velika za smještaj bračnog kreveta, obasjanog ili dnevnim svjetlom ili zvjezdanim nebom.

Kupaonica je lijepa, dovoljno velika i svijetla. Uređena je kombinacijom malih mozaik pločica i većih bijelih, koje su u kontrastu s crnim staklenim vratima tuš-kabine. Divno uređen stan, zar ne?

Izvor: ahre.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 19:48