MODERNO UREĐENJE

Potkrovlje od 70 kvadrata

 

Dobro došli u ovaj lijepi stan s dvostrukom visinom stropa, sačuvanim krovnim gredama i izvrsnim uređenjem. Glavna motiv ovog švedskog potkrovlja koji je prisutan u svakoj sobi je more. U dnevnoj sobi je neočekivana plava boja parketa ispod stola za blagovanje - vrlo specifičan i nedvosmisleni nagovještaj da se more u ovom domu voli. U spavaćoj se sobi nalazi tirkizni zid iza kreveta, a u kupaonici se tema nastavlja na podnim pločicama. Ostatak prostora je potpuno bijeli.

Ulazni se prostor otvara na dnevnu sobu poluotvorenog plana s kuhinjom i blagovaonicom. Soba ima lijepu visinu s dva stropna prozora i puno dnevnog svjetla. Ovdje je smješten kauč, kamin, stolić za kavu i kutak za relaksaciju i čitanje s udobnom foteljom. Tu je još i radni kutak i lijepo dotjerane drvene grede koje prostoriji daju dodatni šarm.

Iz dnevnog boravka stubište vodi do udobnog potkrovlja s prostorom za spavanje, a glavna se spavaća soba s krevetom nalazi iza dnevne sobe. Tu je i veliki walk-in ormar u susjeddstvu sobe, prekrasan masivni drveni pod i izloženi zid od opeke koji daje dodatni šarm sobi.

Vrlo elegantna kupaonica u bijeloj i zelenoj boji s kadom i tušem u kutu, također je izvrsno dizajnirana.

Izvor: BOSTHLM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:48