INSPIRATIVNI VIKEND

Potražite novi broj časopisa D&D samo DANAS (21. srpnja) na svim kioscima

Ljetni broj mjesečnog časopisa D&D, koji na kioscima možete pronaći (uz Jutarnji list) u nedjelju 21. srpnja, donosi vam mnoštvo tema u kojima ćete definitivno uživati dok odmarate na plaži, ili pak u trenucima opuštanja na kraju vikenda.

I u ovom broju zavirujemo u najljepše hrvatske kuće i stanove. A u ovom broju to su, prigodno, dalmatinski domovi. Tako smo otišli do Kaštel Gomilice, gdje smo razgledali suvremenu vilu čiji izgled potpisuje Projektni ured Zrinka Marinčić iz Kaštel Staroga, zatim u kamenu kuću u Murteru koju je jedna zagrebačka obitelj svojim rukama od zapuštenog objekta dovela do prave bodulske ljepotice kojoj se sada svi dive te hedonističku oazu u Pirovcu uređenu po principu: samo uživanje, samo opuštenost i sve za odmor.

U skladu je s tim i naša najveća tema broja, u kojoj vam otkrivamo sve o trenutno najpopularnijem stilu uređenja interijera i eksterijera, a to je boho. Koje su njegove glavne karakteristike te kako se zapravo dekorira u boho-stilu, saznajte u našem velikom vodiču na čak 12 stranica.

Istražili smo i gdje se te po kojoj cijeni u Hrvatskoj mogu kupiti retropločice, koje su totalni hit, a donosimo vam i razgovor s jednom od najpoznatijih i najzaposlenijih dizajnerica interijera u Hrvatskoj. Usto, u našoj velikoj fotopriči saznajte koje sve sitnice za kuću i modne dodatke možete kupiti, a inspirirane su bojom i motivom pijeska.

To je, naravno, samo dio tema koje vam donosimo, a što sve još lijepo možete pronaći u novom broju časopisa D&D, saznajte samo u nedjelju 21. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:29