Vaš omiljeni magazin ostaje cijeli mjesec na kioscima!

Propustili ste D

Vaš omiljeni magazin ostaje cijeli mjesec na kioscima!

Samostalno izdanje magazina Dom&Dizajn prodaje se po cijeni od 10 kuna, a kupiti ga možete sve do 20. ožujka, kada izlazi novi broj u paketu s Nerdjeljnim Jutarnjim.

Toliko puta su nam redakcijski mailovi, inboksi društvenih mreža i web stranica doslovno vrištali od vaših upita: mogu li još kupiti D&D, do kada je u prodaji, kad točno izlazi, koja je ono nedjelja u pitanju… Dragi naši, ta nam pitanja više nećete morati postavljati.

Na vaše traženje, najčitaniji magazin za uređenje doma u ovom dijelu Europe odsad je, nakon paketa s Nedjeljnim Jutarnjim, i samostalno u prodaji. Dakle, ako ste prošle nedjelje propustili paket s D&D-om, trk na kioske! Ovomjesečno izdanje na kioscima je do idućeg broja D&D-a, znači sve do 20. ožujka. Cijena? 10 kuna.

Za veliku temu broja šest mjeseci pratili smo preuređenje jednog zagrebačkog stana i doznali koje sve faze adaptacija obuhvaća i koliko sve to košta. Šapnut ćemo kako smo, uz adaptaciju, posjetili još dva iznadprosječna stana: u jednom nas je oduševila optička iluzija, a u drugom interijerske posvete New Yorku i Parizu.

Također, u našem smo studiju osmislili šest scena u kojima glavnu riječ vodi metal. A kako bi ambijent bio potpun, uspjeli smo čak u studio dovući i armiranu mrežu! Jedva čekamo da čujemo vaše komentare.

Pišite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pratite na Facebuku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:39