The Best of D

Proslava jubilarnog 50. broja magazina D

The Best of D

Najčitaniji magazin za uređenje interijera i stanovanja u Hrvatskoj, Dom&Dizajn Nedjeljnog jutarnjeg u utorak je u opuštenoj atmosferi Oris kuće arhitekture u Zagrebu proslavio jubilarni 50. broj.

Tom su prigodom u sklopu natječaja The Best of D&D dodjeljene nagrade publike za najbolju kuću, stan, produkt dizajn, cool mjesto i tutorijal iz svih dosadašnjih brojeva magazina. Naime, čitatelji su uoči 50. broja D&D-a putem portala www.domidizajn.hr glasovali za svoje favorite između 15 finalista u pet kategorija.

U kategoriji najljepša kuća nagradu je osvojio projektni ured Matrica arhitektura za staru kamenu kuću u Betini na Murteru, dok je stan Kristine Cappucci i Zorana Skorića u Zagrebu proglašen najljepšim u Hrvatskoj. Produkt dizajn koji se najviše svidio čitateljima su lampe Hanging By A Thread s potpisom Stipana Bekavca i Vinka Postića iz brenda Maroon Creations. Najveće iznenađenje natječaja je pobjednik u kategoriji cool mjesto. Riječ je o Osnovnoj školi A. G. Matoša, čije su učionice oslikali ni više, ni manje nego učenici. Nagrada je dodjeljena i u kategoriji najbolji tutorijal, koju je osvojio brend Rekreativa2.

Proslavu jubilarnog broja uveličali su brojni prijatelji i suradnici magazina među kojima su bili arhitekti, dizajneri i kreativci te poslovni partneri i poznate osobe iz javnog života. Redakcija D&D-a do danas je posjetila te u svojim izdanjima objavila više od 500 stanova i kuća u Hrvatskoj, a posebnost magazina je domaća produkcija te naglasak na hrvatskim projektima.

U međuvremenu je pokrenut i portal domidizajn.hr, na kojem se također objavljuju domaći, ali i strani interijeri te druge inspiracijske teme. Prema zadnjim podacima gemiusAudience istraživanja, u rujnu je portal domidizajn.hr posjetilo više od 250 tisuća stvarnih korisnika, a oni su stranice portala pregledali čak 2,5 milijuna puta!

Ako vam se svidio ovaj video, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:34